Filmari din concerte si videoclipuri din muzica rock si metal

09/15/11

DREAM THEATER a lansat un nou videoclip

Noul videoclip al celor de la DREAM THEATER se numeste "On The Backs Of Angels", este primul single extras de pe album "A DRAMATIC TURN OF EVENTS", disc lansat in data de 13 septembrie 2011.

05/24/11

"I Give As Good As I Get", noul clip U.D.O.

Al doilea extras pe single de pe "Rev - Raptor", noul album U.D.O., poate fi urmarit mai jos. Piesa se intituleaza "I Give As Good As I Get" si are un ritm mai putin obisnuit pentru metalist-ii germani.

U.D.O. - I Give As Good As I Get (Video)

05/09/11

Noul DVD de la AC/DC a fost lansat oficial

"Live At River Plate", noul DVD de la AC/DC, a fost lansat oficial la Londra. Imagini de la aceasta lansare puteti urmari mai jos prin intermediul BBC News.

AC/DC - Live At River Plate (Video)

04/26/11

"Mercury Falling", noul clip POISONBLACK

In avanpremiera noului album, "Drive", ce va apare in curand, finlandezii de la POISONBLACK au lansat single-ul "Mercury Falling", piesa ce beneficiaza de cateva zile si de un videoclip. Daca vreti sa ascultati un heavy metal "sanatos", si sa vedeti 2 fete frumoase care ... se bat, dati click mai jos!

POISONBLACK - Mercury Falling (Video)

04/11/11

Ultimul videoclip Therion: Kali Yuga III

O a doua piesa, "Kal Yuga III", a albumului de referinta "Sitra Ahra" al grupului Therion beneficiaza de un videoclip. Dupa clipul melodiei titulare a albumului, "Sitra Ahra", realizat de un amator care a participat la concursul lansat de Cristofer Johnsson, conducatorul trupei, acum, puteti urmari mai jos aceasta noua filmare marca Therion.

Therion - Kali Yuga III (Video)

04/08/11

"Nail On The Head", noul clip URIAH HEEP

"Nail On The Head" este prima melodie de pe track list-ul viitorului album de la URIAH HEEP, intitulat "Into The Wild". Discul va apare in 15 aprilie si a fost realizat la Frontier Records cu ajutorul producatorului Mike Paxman care a mai lucrat cu ASIA si STATUS QUO.

Uriah Heep - Nail On The Head (Video)

04/06/11

Urmareste noul video de la KATAKLYSM

Videoclipul melodiei "At The Edge Of The World" a fost filmat in 20 martie in timpul ultimului concert de pe continentul american al turneului "Spread the Venom". Locatia a fost Club Soda din Quebec, orasul natal al trupei KATAKLYSM.

Kataklysm - At The Edge of The World (Video)

04/03/11

Un prim video de pe noul album U.D.O.

Primul single de pe viitorul album al trupei veteranului muzicii metal germane Udo Dirkschneider, U.D.O., beneficiaza de un videoclip pe care il puteti urmari mai jos. Piesa se numeste "Leatherhead" si face parte din viitorul disc, "Rev-Raptor", ce are data lansarii 20 mai 2011.

U.D.O.-Leathearhead (Video)

03/23/11

"Oh My Heart", un clip nou de la R.E.M.

Dupa ce la inceputul acestei luni R.E.M. a reintrat pe piata muzicala cu un nou album de studio, intitulat "Collapse Into Now", primit foarte bine de critici (loc 1 in Germania si Elvetia, loc 5 in State si U.K.), Michael Stipe impreuna cu ceilalti 2 membri au lansat si clipul piesei "Oh My Heart", o melodie chiar reusita. Un click  mai jos, si-l puteti urmari!

R.E.M. - Oh My Heart (Video)

03/22/11

Un nou videoclip de la SISTER SIN

Mai jos o puteti urmari pe "zburdalnica" Liv Jagrell, vocalista trupei suedeze de heavy metal SISTER SIN in noul videoclip al anului 2011, "24/7". Piesa clipului produs de Henrik Edenhed in Stockholm, face parte din ultimul album, aparut in 2010, intitulat "True Sound Of The Underground".

SISTER SIN - 24/7 (Video)

Gary Moore make music in Heaven

R.I.P. Gary!

Still got the blues (Video)

"Endless Symphony" de la TEN

Primul single, "Endless Symphony", de pe noul album "Stormwarning" al trupei de hard rock TEN poate fi ascultat mai jos. Albumul va apare pe 18 februarie 2011 si este discul de studio cu nr.9 din istoria grupului.

04.02.2011

Endless Symphonie (Video)

THIN LIZZY live - Bologna 01 februarie 2011

Urmariti mai jos 2 filmari din concertul THIN LIZZY din 01 februarie 2011 de la Bologna, Italia.

Thin Lizzy Live in Bologna (Video)

 

Thins Lizzy live in Bologna (Video)

SIRENIA - "The End Of It All"

Clipul pentru primul extras pe single, "The End Of It All", al noului album de la SIRENIA, poate fi urmarit mai jos.

06.01.2011

Diamond Eyes(Boom-Lay Boom-Lay Boom)

Atunci cand te suna la telefon insusi Sylvester Stallone, sa te roage sa faci o melodie pentru un film al sau, a doua zi incepi sa te "executi". Asa au facut si rocker-ii de la SHINEDOWN, au realizat piesa cu titlul de mai sus care a devenit coloana sonora pentru filmul, 'The Expendables', din 2010, al renumitului actor. Clipul, este un montaj foarte reusit cu scene din film si scene din concert, pe care va invit sa-l urmariti mai jos.

06.01.2011

Shinedown - Diamond Eyes (Video)

Un nou videoclip DIMMU BORGIR

Piesa "Dimmu Borgir" de pe ultimul album, "Abrahadabra", al trupei norvegiene de sympho black metal, DIMMU BORGIR, beneficiaza de cateva zile si de un videoclip. Dupa "Gateways", a venit randul si celei mai bune piese a discului sa beneficieze de un clip. Din pacate, "filmuletul" este cam subtire fata de amplitudinea sunetului. Oricum, va invit sa-l urmariti ca sa ... ascultati o piesa excelenta.

23.12.2010

Dimmu Borgir - Dimmu Borgir (Video)

"Beautiful Dangerous", un clip controversat!?

Unii isi dau cu parerea ca ar trebui cenzurat, altii ca e ok asa, oricum piesa este interpretata de SLASH si FERGIE (voce), tot ei fiind si interpretii principali din filmarea de mai jos a piesei "Beautiful Dangerous", de pe ultimul album "Slash" al lui ... SLASH.

17.11.2010

Beautiful Dangerous (Video)

Therion a lansat videoclipul Sitra Ahra

Noul videoclip "Sitra Ahra" de pe albumul cu acelasi nume al suedezilor de la Therion a fost lansat , in sfarsit, dupa o lunga deliberare, acest clip fiind ales castigator in urma unui concurs lansat de catre acestia. Fericitul castigator al concursului se numeste Fredrik Mattson iar realizarea lui, chiar reusita, o puteti urmari mai jos.

16.10.2010

Sitra Ahra (Video)

DIMMU BORGIR lanseaza primul single de pe viitorul album

Norvegienii symphonic black metallers de la DIMMU BORGIR au lansat primul single de pe viitorul album "Abrahadabra". Melodia se numeste "Gateways" si are si un videoclip care se poate urmari mai jos.

17.09.2010

Gateways (Video)

Roger Waters si David Gimour Live 10 iulie 2010

In luna iulie (vezi arhiva rock4U iulie) Roger Waters si David Gimour au urcat IMPREUNA pe scena unui eveniment caritabil, unde au interpretat 4 piese din discografia Pink FLoyd. Acum, puteti urmari mai jos si inregistrarea recitalului.

18.08.2010

To Know Him Is To Love Him

To Know Him Is To Love Him (Video)

Wish You Were Here

Wish You Were Here (Video)

Comfortably Numb

Comfortably Numb (Video)

Another Brick In The Wall (Part 2)

Another Brick In The Wall (Part 2) (Video)