Termeni si Conditii

  Acest website este detinut si administrat de SC Netamis SRL, cu sediul social in orasul Deva, judetul Hunedoara, Str. Aurel Vlaicu nr. 14, inregistrata la Registrul Comertului nr. J20/577/2011, avand codul unic de inregistrare 28549549, denumit in continuare “rock4U.net” sau “Netamis”.

Termenii se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.rock4u.net de catre oricare dintre utilizatorii sai (denumiti in continuare in acest document “Utilizator”). Accesand sau utilizand website-ul www.rock4u.net, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Netamis va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

Prin Termeni si Conditii, Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Netamis a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.

Datele personale sunt furnizate de catre Utilizatori in momentul inscrierii la unul dintre concursurile organizate pe site. Colectarea acestor date se face exclusiv in scopul desfasurarii optime a concursurilor.

Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.

Definitii si Conditii generale

1. Netamis isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. De aceea, va invitam sa-l recititi periodic. Daca, in orice moment, nu mai acceptati in intregime termenii si conditiile, aveti posibilitatea de a nu mai utiliza rock4u.net.

2. Orice utilizare a acestui website sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditiilor continute in prezentul document.

3. Acest website este disponibil public la adresa www.rock4u.net. Netamis este proprietarul rock4u.net.

4. “Utilizator” este numita orice persoana care acceseaza rock4u.net si foloseste serviciile puse la dispozitie prin acest site.

5. “Editor” este numita persoana care se ocupa de postarea, mentenanta si reactualizarea informatiilor de pe rock4u.net.

6. Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma sunt rezervate si apartin Netamis, in conformitate cu legislatia in vigoare. Utilizand acest site, acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a continutului pus la dispozitie de Netamis prin intermediul rock4u.net.

7. Netamis nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici un fel de daune sau neajunsuri rezultate in urma unor disfunctionalitati ale site-ului, suspendarea unor servicii, erorile aparute in materiale, viteza de transfer a datelor sau nefunctionarea acestuia. Sunteti de acord ca Netamis nu este raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul rock4u.net.

Descrierea serviciilor

1. Scopul rock4u.net este de a oferi utilizatorilor acces la informatii referitoare la unele concerte din Romania,Ungaria, Bulgaria , Serbia, Austria , recenzii albume si alte informatii considerate utile.

2. Noi servicii pot fi implementate in timp, fara a incalca Politica de Confidentialitate sau scopul declarat. Accesul la rock4u.net este gratuit si nu este limitat de plata unui abonament.

3. Prin parteneriatul cu Eventim se pot achizitiona bilete prin intermediul site-ului Rock4U.net. Alege concertul dorit, click pe afisul evenimentului, citeste informatiile despre acesta si vei fi redirectat pe site-ul eventim.ro.
Plata biletelor se face catre eventim.ro ,iar livrarea acestora cad in sarcina exclusiva a eventim.ro, iar Rock4U.net nu are nici o responsabilitate in acest sens.

Raspundere juridica. Despagubiri

1. Editorii si Utilizatorii rock4u.net sunt singurii responsabili de informatiile postate pe site.

2. Fiecare Utilizator al rock4u.net este de acord ca, la cererea Netamis, sa exonereze de raspundere rock4u.net si Netamis pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document.

3. Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati Netamis, partenerii si angajatii de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul mesajelor postate sau datorita folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la site, violarii acestor reguli sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

4. Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.

Drepturi de autor. Preluarea informatiilor

1. Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare rock4u.net, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

2. Sursa www.rock4u.net va fi citata, cu link catre site, in primul paragraf. Aici va fi folosita o formulare de tipul “Informeaza www.rock4u.net“, “Conform www.rock4u.net“, aceasta formula avand obligatoriu link catre www.rock4u.net.
O alta varianta acceptata este precizarea sursei la sfarsitul stirii in mod vizibil sub forma: “Sursa: www.rock4u.net“, cu link catre site-ul www.rock4u.net.

3. Utilizatorii sunt liberi sa vina cu sugestii pentru imbunatatirea site-ului, sa-l sustina cu materiale, informatii si sub orice alta forma. Pentru orice comunicare oficiala sau semnalarea unor abuzuri, utilizatorii rock4u.net au la dispozitie urmatoarea cale de contact:

e-mail contact(at)rock4u.net