04/29/11

SEVA - O noua trupa rock din Brasov

Din Brasov ne-a venit o prezentare a unei noi formatii romanesti intitulata SEVA. Trupa a aparut anul trecut, e formata din 4 membri si ... aflati mai multe daca cititi mai jos prezentarea acesteia facuta chiar de "vocea si chitara bass" a trupei, pe nume Caty:

 Trupa SEVA inseamna patru persoane tinere si pline de inspiratie din Brasov. Muzica a venit ulterior: produsul unor idei diferite pe care le au membrii trupei referitor la ceea ce inseamna muzica.

Trupa SEVA inseamna: Caty – voce/ chitara bass, Ady – clape, Dodo – chitara, Tero – tobe.

Formatia SEVA din Brasov
De la stanga: Tero, Caty, Dodo, Ady (click pe poza pentru marire)

   Inceputul colaborarii a fost firesc. S-au intalnit la inceputul lui 2010. Existau cateva melodii compuse care s-au legat foarte bine dupa care au simtit nevoia sa continue in acelasi ritm.

  Aparitiile pe scena nu au fost prea multe pentru ca s-a lucrat mult la partea de compozitie. Cei patru membri isi doresc in acest moment sa se apropie cat mai mult de public pentru a putea transmite ceea ce fac. Pana in prezent feedback-ul a fost foarte bun. Postarea lor de pe Youtube a adunat neasteptate reactii pozitive. Aceasta se poate vedea mai jos:

   In continuare vor urma mai multe concerte de promovare la festivaluri si in diverse cluburi din tara.

ecaterina batmandru
     brasov

P.S.

Sa le uram succes brasovenilor de la SEVA in viitoarea cariera muzicala pentru ca au toate atuurile: modestie, harnicie si un sunet bun la fel ca si cuvintele pieselor. Pana la prima aparitie discografica le dorim multa bafta si ii asteptam cu noi vesti!

tavi boangiu
  Rock4U

Trimite votul tau...
Rating: 5.0 din 5. 2 vot(uri).
Click pentru a vota.

Comentarii:

Nu sunt comentarii

Adauga comentariu

* - camp obligatoriu

*


*
*