Page4U de la Rock4U!

Daca ai o stire din muzica rock, daca vrei sa anunti un concert sau un turneu, daca ai fost la un concert si vrei sa povestesti ce-ai vazut acolo sau daca ai aflat de aparitia unui nou album rock sau metal, ROCK4U.net iti ofera PAGE4U, pagina TA, pagina unde te poti desfasura!.

Toate materialele trimise la contact(at)rock4u.net care au legatura cu acest site si sunt decente, vor fi publicate in aceasta pagina.

Formatia SEVA - Brasov

ECATERINA BATMANDRU
Brasov 26.04.2011

Din Brasov ne-a venit o prezentare a unei noi formatii romanesti intitulata SEVA. Trupa a aparut anul trecut, e formata din 4 membri si ... aflati mai multe daca cititi mai jos prezentarea acesteia facuta chiar de "vocea si chitara bass" a trupei, pe nume Caty: Trupa SEVA...

CEZAR POPESCU
Toronto 26.11.2010

Am copilarit impreuna. Aceleasi idealuri. Aceeasi muzica "tare" ne-a tinut departe de cenusiul zilelor comuniste. Visam  atunci sa vedem greii heavy-metalului mondial impreuna cu o sumedenie de prieteni...(mai mult)

CEZAR POPESCU
Toronto 28.10.2010

La jumatatea lunii  mai lumea heavy metal-ului a ramas mai saraca. O mare voce a rock-ului mondial, Dio, a trecut in nefiinta. Am avut marea sansa ca in 2009 sa iau parte la un regal heavy-rock in Amfiteatrul Molson din Toronto...(mai mult)

acdc blackicetour

CEZAR POPESCU
Toronto 14.01.2009

  Prezenti pentru a doua oara in Toronto, in mai putin de sase luni, rocker-ii australieni au facut senzatie. A fost cel mai bun concert vazut pe parcursul vietii mele ...