< Concert 30 SECONDS TO MARS in Romania la Bucuresti
18.12.2013

Zakk Wylde si Brian Fair invita metalistii din Romania la METAL ALL STARS


METAL ALL STARS la Bucuresti - Bucuresti - Romexpo - 24 martie 2014

Metal All Stars, întrunirea titanilor metalului, va ajunge pentru prima data în România pe 24 martie la Romexpo într-un concert nemaiîntâlnit pe meleagurile noastre.

 Cei prezenți vor putea trăi pentru prima dată atmosfera unui concert Pantera datorită lui Phil Anselmo la voce și Zakk Wylde la chitară și vor putea vedea live, în acțiune, și alți artiști care au influențat traiectoria muzicii așa cum o cunoaștem: Joey Belladona (Anthrax), Max Cavalera (Sepultura), Udo Dirkschneider (UDO, Accept), Cronos (Venom), Ross the Boss (Manowar) și mulți alții.

 Zakk Wylde și Brian Fair au realizat fiecare câte un ID video în care salută fanii din România și îi invită să trăiască experiența Metal All Stars alături de cele mai mari staruri ale muzicii rock și metal. Puteți urmări filmarea mai jos.

 Zakk Wylde este unul dintre cei mai buni chitariști din lume, fiind membru fondator al formației de heavy metal Black Label Society și fost chitarist în trupa lui Ozzy Osbourne. Zakk este recunoscut și ca un foarte bun vocalist, având un timbru inconfundabil. În urmă cu câteva luni, se preconiza și o reuniune a celor de la Pantera, urmând ca Zakk să îl înlocuiască la chitară pe bunul său prieten Dimebag Darrel. Acest proiect nu s-a mai concretizat, însă la Metal All Stars, fanii vor putea vedea cum ar fi sunat această reuniune, datorită lui Zakk și lui Phil Anselmo, care vor oferi un moment mult așteptat, interpretând împreună piese Pantera.
  Un alt muzician de top ce se alătură proiectului Metal All Stars este vocalistul Brian Fair. Începand cu anul 2000, Brian s-a alaturat celor de la Shadows Fall cu care a repurtat un adevărat succes, culminând cu 2 nominalizări la premiile Grammy pentru piesele „What drives the weak” și „Redemption”.  Muzica Shadows Fall va fi reprezentată la Metal All Stars nu doar de Brian Fair, ci și de chitaristul Matt Bachand.

  Metal All Stars, cel mai mare eveniment de muzica rock din 2014, se va desfășura sub forma unui festival: fiecare solist vocal va interpreta, acompaniat de către ceilalți instrumentiști colosali, câte un set de piese consacrate ale trupelor din care provin. Așadar, fanii se vor putea dezlănțui pe ritmurile unor trupe ca Pantera, Anthrax, Sepultura, Accept, Shadows Fall și multe altele. În plus, nu vor lipsi elementele surpriză, pe care orice fan al muzicii rock le va savura din plin.  

  Organizatorii reamintesc fanilor că își pot procura bilete la un preț redus până la data de 31 decembrie.
 Biletele se pot cumpăra din rețeaua Eventim sau online pe Rock4U/bilete la următoarele prețuri:
•    până la 31 decembrie 2013: 130 de lei (Normal Circle), 160 de lei (Golden Circle), 300 de lei (cu loc);
•    în perioada 1 ianuarie - 23 martie: 140 de lei (Normal Circle), 175 de lei (Golden Circle), 330 de lei (cu loc);
•    în ziua concertului: 150 de lei (Normal Circle), 185 de lei (Golden Circle), 350 de lei (cu loc).
Eveniment recomandat de Rock FM, Ciuc Music, Coca Cola si Rock4U