< ROCK THE CITY 2013 - Lineup final
19.07.2013

VULTURE INDUSTRIES - "The Tower"


Vulture Industries - The Tower

  VULTURE INDUSTRIES va lansa un nou album la sfarsitul lunii septembrie (27), intitulat "The Tower". Materialul discografic, al 3 - lea din viata trupei norvegiene a fost lucrat in "familia metal" norvegiana in care a fost cooptat si artistul roman COSTIN CHIOREANU, acesta aducandu-si contributia la realizarea copertii albumului si a tot ce inseamna design-ul unui asemenea proiect. "The Tower" a fost produs de liderul trupei Vulture Industries, Bjorn, mixat de Herbrand Larsen (Enslaved) si masterizat de Jens Bogren, cunoscut pentru colaborarile sale cu trupele Opeth, Katatonia, Soilwork sau Amon Amarth.

 Ascultati si urmariti mai jos piesa si art - clipul piesei care da si titlul albumului, "The Tower", o melodie mai mult decat reusita care mai face "referiri" si la ritmuri din primele 2 albume ale trupei si nu in ultimul rand, remarcabila realizarea grafica a lui Costin Chioreanu pentru acest clip.

 Un proiect in care vom regasi o parte din Vulture Industries se va desfasura la Festivalul Dark Bombastic Evening 2013, in 17 august la Alba Iulia. Mai multe despre DBE 5 gasiti mai jos.

VULTURE INDUSTRIES - "The Tower" - Tracklist
01. The Tower
02. Divine - Appalling
03. The Hound
04. Blood On The Trail
05. The Dead Won't Mind
06. A Knife Between Us
07. The Pulse of Bliss
08. Sleepwalkers
09. Lost Among Liars

Casa de discuri: Season of Mist