< BLACK SABBATH publica coperta viitorului album
06.04.2013

VITA DE VIE a lansat albumul "Acustic"


Vita de Vie - "Acustic"

  VITA DE VIE a lansat noul album "ACUSTIC", al optulea din discografia trupei, cu 3 zile inaintea concertului dedicat acestui eveniment de la Teatrul National din Bucuresti.
  Fanii trupei Vita de Vie, obisnuiti cu concertele lor dinamice si pline de energie, vor descoperi de aceasta data un cu totul alt ritm, un ritm sustinut de instrumente clasice, traditionale, precum pianul, chitarile acustice, violoncelul, contrabasul si elementele etnice de percutie si suflat. Prin aceste instrumente, Vita de Vie si-a reinventat parti din vechiul repertoriu, cele mai bune melodii ale discografiei acestora fiind reorchestrate si refacute intr-o maniera mai putin obisnuita pentru o trupa romaneasca. Jazz-ul, swing-ul si bossanova sunt amestecate bine de tot, rezultatul fiind, de exemplu, piesa “Basul si cu toba mare” care devine un ... swing clasic.
   Privitor la noul album, Adrian Despot a declarat: “Am dezbracat melodiile vechi de hainele pe care le purtau si am incercat sa le decantez intr-o forma cat mai apropiata de starea lor originara, cea de emotie. Am scazut volumul si am crescut intensitatea. De acolo am construit, cu grija si abnegatie, albumul Acustic. A iesit exact asa cum ni-l doream, simplu si intens. In calatoria noastra am avut onoarea sa fim insotiti de niste muzicieni extraordinari. Mandela Gajol si Mihai Ardelean, care sunt parte integrata a familiei si proiectului VdV Acustic, apoi Razvan Suma, Alexandrina, Florin Ochescu, Eugen Caminschi si Raul Kusak.
  Ascultati "Acustic" pentru ca este un album care va face sa iesiti din cotidian, va face sa va departati de zgomotul si viteza zilelor noastre, intorcandu-va in trecutul linistit si natural despre care ne mai aducem aminte din ce in ce mai rar.

   VITA DE VIE - "Acustic" - Tracklist:
01. Ieri
02. Azi
03. Vinolamine
04. Liber
05. Basul si cu toba mare
06. Varza
07. Totata
08. Mori
09. Lasat pustiu
10. Iamma
11. Visele
12. Alunga tacerea
13. Ce conteaza

 Mai jos puteti asculta noua varianta a piesei "Basul si cu toba mare", o realizare excelenta care nu cred ca avea nevoie de nuri, bara si alte accesorii... .

tavi b.