< Concerte VAMA VECHE - 1 Mai 2013
28.04.2013

VAMA a lansat clipul "Perfect fără tine"


  In ajunul startului in noul sezon estival, start ce se va da pe 1 Mai pe litoralul romanesc, cu Vama Veche in "pole position", trupa VAMA a lansat o noua piesa intitulata "Perfect fara tine". Melodia a fost compusa de membrii trupei pe versurile lui Tudor Chirila si beneficiaza de un videoclip produs de Agentia de Vise si regizat de Alaxandra Sandu, clip ce poate fi urmarit mai jos.

 “Clipul nostru vorbește despre prietenie. Prietenia care nu-și supune participanții la încercări demonstrative. Iubirea solicită demonstrații. Prietenia le presupune, le conține. Orice iubire ratată se reface mai întâi în brațele prietenilor. Așa că într-o zi, când nu mai poți, îți iei câmpii și fugi la mare. Asta am învățat eu că avem, fuga către mare ca să ne rescriem povestea. Pare un clișeu comercial. O fi. De câte ori nu fotografiezi răsăritul? Este un cântec vesel, optimist, de vară și pentru asta am ales ca refrenul să fie reggae. Pentru noi Perfect fără tine este imnul verii.” spune  Tudor Chirilă

 De mentionat ca piesa "Perfect fara tine" va face parte din viitoarele aparitii live ale trupei VAMA, urmatorul concert fiind in data de 30 mai 2013 la Silver Church Club din Bucuresti.