< Pretul biletelor pentru concertul Roger Waters - "The Wall"
14.11.2012

Ultimele 100 de bilete pentru concertul SABATON


Concert SABATON la Bucuresti

Suedezii de la SABATON se afla in plin turneu de promovare al ultimul material discografic intitulat “Carolus Rex” (lansat in mai 2012 via Nuclear Blast). Turneul, intitulat Swedish Empire, va ajunge si in Romania pe data de 19 martie 2013 la The Silver Church din Bucuresti. Evenimentul din Romania este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Eluveitie (Elvetia) si Wisdom (Ungaria).
  Au mai ramas doar 100 de bilete din cele 500 de bucati puse in vanzare pentru concertul de la Bucuresti. Acestea se pot achizitiona la pretul de 68 de lei din reteaua Eventim inclusiv de pe Rock4U. Pentru bilete intra AICI.
  SABATON este cea mai importanta formatie de power/heavy-metal din generatia noua. A fost infiintata in 1999 in Falum (Suedia) si a reusit sa obtina deja o nominalizare la premiile Grammy la sectiunea power metal.
Sabaton a lansat 7 materiale discografice ce aduc in atentia fanilor ororile comise de germani in Al Doilea Razboi Mondial si a reusit, in foarte scurt timp, sa se impuna pe scena metal mondiala si sa participe pe pozitia de headliner la festivaluri din Europa (Masters Of Rock Festival - Cehia, Przystanek Woodstock - Polonia si altele) sau la evenimente alaturi de formatii importante.
       Line-up Sabaton 2012:
   Joakim Brodén - vocals
   Pär Sundström - bas
  Chris Rörland - chitara
  Thobbe Englund - chitara
   Robban Bäck - tobe