< CHANGING SKINS - Noul videoclip, "Baby"
24.11.2012

Trupa SHADOWSIDE va deschide concertul HELLOWEEN


Concert Helloween La Bucuresti

  Formatiile HELLOWEEN si GAMMA RAY vor pleca intr-un nou turneu european intitulat "Hellish Rock Part II" incepand cu luna martie 2013, iar pe data de 16 martie 2013 acesta va ajunge si la Bucuresti. Concertul va avea loc la Arenele Romane si este organizat de Promusic Events impreuna cu revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan). Cu ocazia acestui turmeu ambele formatii isi vor promova noile materiale discografice:
  Helloween va lansa pe 18 ianuarie 2013 noul album intitulat "Straight Out Of Hell", album ce este produs alaturi de Charlie Bauerfeind in studioul studiourile Mi Sueno iar Gamma Ray va lansa, in primavara lui 2013, un nou material discografic, insa pana atunci fanii formatiei vor putea savura un material live al germanilor, "Skeletons & Majesties Live", ce va fi lansat pe dublu CD, Blu-ray si DVD pe data de 30 noiembrie. Setul va cuprinde imagini de la concertul sustinut pe 29 aprilie 2011 in legendara locatie Z7 din Pratteln, Elvetia.
  Trupa invitata sa deschida concertul celor doua formatii germane se numeste SHADOWSIDE, provine din Brazilia si este adepta a sonoritatilor heavy metal. Un videoclip cu aceasta formatie poate fi urmarit mai jos.
  Despre bilete, trebuie mentionat ca s-au pus in vanzare un numar de 1500 de bilete dupa cum urmeaza: Primele 350 de bilete au valoarea de 87 lei iar urmatoarele 97 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 110 lei.
  Din totalul de 350 de bilete la pretul promotional de 87 lei ai mai ramas doar 25 de bucati care inca mai pot fi achizitionate dand un click pe link-ul de mai jos.