< Urmareste noul videoclip ELUVEITIE - "King"
03.07.2014

Trupa RAGE confirma participarea la ARTMANIA Festival 2014


RAGE - Concert la Festival ARTmania - Sibiu 2014

RAGE va sarbatori 30 de ani de activitate la Festivalul ARTmania printr-un concert in data de 8 august 2014 in calitate de headliner!

 Grupul german RAGE participa in premiera la ARTmania Festival cu un val inflacarat de power metal care se intinde pe trei decenii de cariera Metal. Cu 21 de albume lansate pana in prezent si schimbari de componenta, audienta primeste nu numai esenta Metal-ului German, dar si plus valoarea unei echipe de muzicieni extraordinari care nu inceteaza sa isi reinventeze sound-ul de fiecare data cand creeaza ceva nou. Ei sunt Rage!
  In 2014, trio-ul format din Peavy Wagner, Victor Smolski si André Hilgers sunt departe de pensionare chiar daca au deja dreptul de a-si scrie memoriile si a lansa piese si versiuni nepublicate, demo-uri si franturi de idei care au ajuns acum sa isi gaseasca finalitatea sonora. „The Soundchaser Archives” contine doua CD-uri si un DVD lansate in mai 2014 prin Nuclear Blast. Rage va concerta vineri pe scena Vampires' Den la ARTmania Festival in rolul de headliner, in aceeasi zi cu Eluveitie, Diary of Dreams si alte proiecte interesante.

  Pentru scena „ARTmania Vampires’ Den“ vor fi disponibile in avans exclusiv abonamente in retelele Eventim.ro, la sediul ARTmania din Bucuresti sau online pe shop.artmania.ro la pretul de 180 lei. Bilete de acces pentru o zi vor fi disponibile doar in zilele de festival, la fata locului. Publicul de peste hotare isi poate achizitiona abonamente online pe shop.artmania. Evenimentele organizate in spatiile Muzeului National Brukenthal si Muzeului de Istorie sunt organizate cu bilete si abonamente separate. In Piata Mare accesul va fi gratuit.