< Biletele la Festivalul MAXIMUM ROCK s-au pus in vanzare
14.05.2013

TROOPER deschide concertul MEGADETH de la Arenele Romane


Concert MEGADETH - Bucuresti - Arenele Romane

TROOPER, formatia fanion a muzicii heavy metal din Romania, va canta in deschiderea concertului MEGADETH de la Arenele Romane.

 "Niciodata nu am stiut cum sa exprim bucuria de a urca pe scena cu o trupa de asemenea calibru. Sunt fara cuvinte. Megadeth au scris pagini intregi de istorie. Nu cred ca exista un ascultator de muzica rock ce poate spune ca nu stie cine este Dave Mustaine. Este un sentiment coplesitor sa constientizez ca vom urca pe aceeasi scena cu Megadeth! Sper sa ne ridicam la inaltimea acestui eveniment si sa ii bucuram pe oamenii care se vor afla in fata scenei! Stiu ca managementul Megadeth a avut un cuvant greu de spus in alegerea noastra, asa ca: multumim Megadeth si multumim Project Events! Stay Trooper!" este declaratia lui Alin Dinca, solistul Trooper, la aflarea vestii ca va fi alaturi de Dave Mustaine pe scena Arenelor din 22 mai 2013.

 Alin Dinca "Coiotu" (voce), Aurelian Dinca "Balaurul" (chitara/clape/voce), Radulescu Ionut “Oscar" (bass/voce), Covalciuc Ionut "John" (tobe/voce) si Laurentiu Popa "Popa" (chitara/voce) formeaza din 1995 cea mai iubita formatie de heavy metal de la noi din tara. Au cantat pe aceeasi scena cu trupe ca Iron Maiden, Manowar, Scorpions, Prodigy, Judas Priest, Whitesnake, WASP, Europe, Sepultura, Rasmus, Dog Eat Dog, Nazareth, Royal Hunt... etc. Au castigat numeroase premii, printre care amintim: „Cea mai buna trupa tanara”, „Chitaristul anului", „Cel mai bun disc al anului”, „Basistul anului", "Grupul anului", "Cel mai bun solist vocal"etc. Sa le uram succes!

 In 2013 Megadeth revine la Bucuresti pentru un concert pe scena Arenelor Romane din Bucuresti pe 22 mai. Cei ce doresc sa-i vada pe Megadeth si pe Trooper pe 22 mai 2013 isi pot achizitiona biletele online de pe Rock4U/bilete sau din retelele Eventim si Biletoo.

 Concertul Megadeth va avea loc pe 22 Mai 2013 la Arenele Romane din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events. Parteneri: Rock FM, MetalHead.ro, MaximumRock.ro, LetsRock.ro, Rock4U.net, RockEvent.ro, RockStage.ro, Metalfan.ro si altii.