< SAXON lanseaza albumul cu numarul 20
25.02.2013

TIAMAT - concert la B'estfest 2013


 Formatia TIAMAT din Suedia esta a doua confirmare din zona trupelor rock - metal la Festivalul B'estfest Summer Camp 2013.

 Originara din Stockholm, Tiamat are deja o vechime de aproape 25 de ani, Folosind toate subgenurile, de la death metal, doom metal pana la progresiv si gotic, trupa s-a concentrat de-a lungul timpului asupra a ceea ce poate fi descris ca metal gotic atmosferic cu elemente etnice, psihedelice si experimentale. “The Scarred People”, cel mai recent album al trupei si totodata cel de-al zecelea din cariera, a fost lansat in luna noiembrie a anului trecut, bucurandu-se de un real succes printre ascultatorii de muzica metal. Tiamat este o trupa nelipsita de la marile festivaluri din Europa si din lume, concertand la festivaluri precum Wacken Open Air (Germania), Masters of Rock (Cehia), Metalmania (Polonia), urmand ca anul acesta sa se afle pentru prima data si la B’ESTFEST Summer Camp 2013!
  B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival putand fi achizitionate online de pe myticket.ro.