< Despre "On Air Music Awards" sau premiile industriei muzicale din Romania
17.04.2013

"Tata", noul videoclip in varianta 2013 de la TIMPURI NOI


 Cu doar cateva zile inainte de concertul deosebit care va avea loc la Bucuresti, la Cinema Scala, Dan Iliescu si trupa Timpuri NOI lanseaza videoclipul excelentei piese "Tata", bineinteles tot in varianta unplugged dar cu o orchestratie rafinata la care si-au mai adus contributia si cei de la Quartetul Solartis, invitati fiind si la concertul din 22 aprilie.

 Pe 22 aprilie 2013, la Scala, un alt invitat al trupei va fi saxofonista Alina Crisan, iar seria de invitati nu se opreste aici. Vor fi surprize frumoase, asa cum trebuie sa fie la un concert. Rock4U recomanda tuturor celor care n-au mai ascultat de ceva vreme muzica romaneasca ADEVARATA sa se prezinte la Cineme Scala pe 22 aprilie 2013 de la ora 20.00. Biletele pentru concertul Timpuri NOI sunt in vanzare si le puteti achizitiona online de pe link-ul de mai jos sau din reteaua Eventim.

 Pana la concert, urmariti mai jos videoclipul "Tata", un clip la care pe langa aportul artistic al celor mentionati mai sus si-au mai adus contributia pe partea tehnica: Chiri, Eugen Boteanu - imagine, Tudor Balcu - producator, Horia Panaitescu - inginer sunet, IPT Recording fiind gazda inregistrarilor.