< THERION - "Adulruna Rediviva And Beyond"
17.01.2014

SODOM si THE EXPLOITED - 2 noi confirmari la ROCKSTADT EXTREME Fest 2014


SODOM (Germania) si THE EXPLOITED (UK)  la ROCKSTADT EXTREME FEST 2014

 Numarul de trupe confirmate la ROCKSTADT EXTREME FEST 2014 a ajuns la 11. Ultimele 2 confirmari sunt SODOM si THE EXPLOITED

 SODOM, legendele trash-ului german, isi continua parcursul si in 2014 cu un nou turneu european, turneu ce va trece si pe la Rasnov la Festivalul Rockstadt Extreme. Concertul din Romania va prezenta ultimul album al teutonilor, lansat anul trecut si intitulat "Epitome Of Torture". In cei peste 30 de ani de activitate ai trupei, albume reper precum Persecution Mania (1987) si Agent Orange (1989) au asigurat germanilor locul in galeria  numelor de marca ale scenei thrash, pozitie permanent consolidata apoi prin materiale noi. Cele mai recente realizari  “In War And Pieces” (2010) si “Epitome Of Torture” (2013) pastreaza, fara a deveni montone, abordarea taioasa si riffurile rapide, ce reprezinta insasi “coloana vertebrala” a stilului.
Dominata prin duritatea acordurilor, sectia ritmica precisa si vocea considerata deja o emblema a genului, concertul Sodom poate fi considerat un eveniment si o surpriza placuta pentru toti trasher-ii din Romania.

 THE EXPLOITED este o alta trupa legendara care va urca pe scena de la Rasnov! Fondata in anul 1980, in East Kilbride din Scotia, de catre Wattie Buchan (singurul ramas dintre membrii fondatori), trupa britanica de punk rock, nu mai are nevoie de prea multe prezentari, Inspirati de Sex Pistols sau The Clash, ritmurile celor 4 britanici sunt foarte simple, fara "floricele", pline de energie si agresivitate iar aparitiile live ale acestora sunt mai mult decat explozive daca tinem cont ca anul trecut concertele acestora au fost interzise in Mexic (Mexico City) si Canada (Montreal).
 THE EXPLOITED EUROPEAN TOUR 2014 va fi dedicat viitorului album al trupei ce va fi lansat in primavara acestui an la Nuclear Blast. Ultimul disc de studio se numeste "Fuck The System" si a aparut in 2003.

Rockstadt Extreme Fest, singurul festival de metal extrem din Romania, isi continua parcursul cu editia din 2014 avand confirmate pana la aceasta data formatiile: KATATONIA, ROTTING CHRIST, OBITUARY, DAGOBA, MORS PRINCIPIUM EST, GRANDEXIT, THE AGONIST, BORN FROM PAIN si ERYN NON DAE. Editia din acest an va avea loc in perioada 14 – 16 august 2014 la Rasnov. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt deja in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:
  Perioada 1 ianuarie 2014 – 13  iulie 2014: 130 lei
  Perioada 14 iulie – 16 august 2014: 150 lei

Categoria VIP Backstage – 250 lei include acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului.

Bilete la Rockstadt Festival puteti achizitiona online si de pe Rock4U/bilete