< Primul concert acustic CELELALTE CUVINTE
10.05.2013

SLAYER merge mai departe


 Dupa toate evenimentele negre (despartirea de Dave Lombardo si moartea lui Jeff Hanneman) intamplate in viata trupei SLAYER, fanii se intrebau deja ce se va intampla cu formatia si cu turneul deja programat pentru aceasta vara in Europa. Iata ca raspunsul a venit: intr-un comunicat dat de Kerry King si Tom Araya suntem anuntati ca activitatea Slayer continua iar concertele din aceasta vara din Europa se vor desfasura conform programului anuntat. Mesajul celor 2 este urmatorul: "Chiar daca nu este cea mai buna perioada a noastra, vrem sa va anuntam ca vom concerta in Europa in lunile iunie, iulie si august si vom produce zgomot pentru fratele nostru Jeff. Ne vedem atunci!"

 Va reamintesc ca Slayer a pornit in turneul de iarna, din Australia, fara Dave Lombardo si Jeff Hanneman, acestia fiind inlocuiti cu Jon Dette (tobe) si Gary Holt (chitara). Probabil aceeasi componenta va fi si pe scenele europene din acest an.

 Cele mai apropiate concerte SLAYER de Romania sunt in Serbia, la Belgrad - 25 iunie 2013, Ungaria, la Tokaj - 26 iunie 2013 si in Austria, la Graz (Seerock Festival) - 22 iunie 2013. Bilete la concertele Slayer din Serbia si Austria puteti achizitiona online de pe Rock4U/bilete.