< Concert IRON MAIDEN in Croatia, la Zagreb
25.02.2013

SAXON lanseaza albumul cu numarul 20


SAXON - Sacrifice

 SAXON, unul din grupurile emblematice ale heavy metal-ului britanic va lansa in 01 martie 2013 un nou album. Intitulat "Sacrifice", acest disc de studio este unul aniversar, avand cifra 20 in discografia de studio a trupei. Piesele, in numar de 10, se intind pe 40 de minute de muzica intensa, mult mai heavy decat cele din predecesorul "Call To Arms". Chitarile lui Paul Quinn si Doug Scarratt isi fac "datoria" cu prisosinta iar vocalistul Biff Byford este intr-o forma de zile mari. Discul a fost produs de Biff Byford si Andy Sneap cunoscut pentru colaborarile cu Megadeth, Accept, Exodus si este distribuit de casa de discuri UDR Music - EMI.

 "Sacrifice" va beneficia si de un turneu de sustinere care va incepe in data de 16 martie 2013 in America. Sacrifice World Tour 2013 va ajunge in Europa in aprilie iar din datele de turneu anuntate pana acum, cel mai aproape de Romania va fi la Viena (bilete concert Saxon Viena) pe data de 11 iunie 2013. Daca trupa SAXON a putut fi vazuta pentru prima data in Romania anul trecut la Rock The City Festival de ce nu i-am putea vedea si anul acesta... .

Mai jos aveti tracklist-ul albumului in varianta "expandata" si puteti urmari un prim single al discului, piesa de titlu, "Sacrifice".

      SAXON - "Sacrifice" - Tracklist:
01. Procession
02. Sacrifice
03. Made In Belfast
04. Warriors Of The Road
05. Guardians Of The Tomb
06. Stand Up And Fight
07. Walking The Steel
08. Night Of The Wolf
09. Wheels Of Terror
10. Standing In A Queue
11. Luck Of The Draw (iTunes bonus track)

      Bonus Track:
01. Crusader (orchestral)
02. Just Let Me Rock
03. Requiem (acustic)
04. Frozen Rainbow (acustic)
05. Forever Free