< AMORPHIS lanseaza un nou album de studio
01.04.2013

ROCKSTADT EXTREME FEST anunta inca 4 trupe in lineup


Rockstadt Extreme Fest 2013 - Rasnov

 Organizatorii Festivalului ROCKSTADT EXTREME FEST, cel mai tanar eveniment de acest fel din Romania, anunta inca 4 trupe din Romania in lineup-ul festivalului de la sfarsitul verii acestui an de la Rasnov. Luate in ordinea aparitiilor acestora pe scena, vom avea urmatoarele trupe:

    Code Red, nume reprezentativ al death metal-ului brasovean, impresioneaza prin sunetul brutal si prin complexitatea, originalitatea si diversitatea compozitiilor. In 2012, Code Red a inregistrat sigle-ul "The Way of Nibiru", material ce da tonul primului album de studio al trupei. Materialul este in lucru, iar piese de pe acesta se vor auzi si pe scena ROCKSTADT EXTREME FEST, pe 30 august.
    False Reality, fondata in decembrie 1998, a cunoscut doua perioade de activitate: intre 1998 si 2003 trupa si-a facut simtita prezenta in metal underground-ul romanesc, iar in 2002 s-a concretizat si singura aparitie discografica semnata False Reality: EP-ul "Tales of Eternity." Dupa o pauza de 8 ani, False Reality a revenit pe scena in 2011, intr-o noua formula, pastrand insa stilul abordat in perioada anterioara de activitate: melodic death metal. Trupa False Reality va canta la ROCKSTADT EXTREME FEST pe 30 august.
   Indial Fall si-a definit identitatea pe segmentul black death melodic. In peste 15 ani de activitate, trupa a castigat aprecierea publicului, atat in tara cat si peste hotare si a lansat sapte materiale discografie, dintre care cele mai reprezentative sunt cele doua albume full length: “Pathfinder” (2001) si “Seasons In Equilibrium” (2009). Indian Fall concerteaza la ROCKSTADT EXTREME FEST pe 31 august.
   Deliver The God a urcat pe aceeasi scena cu Parkway Drive si Suicide Silence, iar pentru ROCKSTADT EXTREME FEST promite un show diamic, pe 31 august. Acesta va imbina death metal-ul cu elemente melodic deathcore si progressive.

  Prima editie Rockstadt Extreme Fest va avea loc in perioada 30 - 31 august 2013 la Rasnov, judetul Brasov. Perimetrul festivalului va fi in incinta complexului sportiv de la baza Cetatii Rasnov. Pe langa scena propriu-zisa aria festivalului, denumita Rockstadt Zone, va mai include: camping, zona de agrement si facilitati food & drink.

  Biletele la Festivalul Rockstadt sunt in vanzare si inca sunt la pret redus.