< ALCEST - "Shelter"
10.01.2014

ROCKSTADT EXTREME FEST 2014 - Inca 2 trupe confirmate


BORN FROM PAIN (Olanda) si ERYN NON DAE (Franta) la ROCKSTADT EXTREME FEST 2014

 Inca 2 noi trupe pe afisul Festivalului Rockstadt Extreme Fest 2014: BORN FROM PAIN (Olanda) si ERYN NON DAE (Franta)! 

 Dupa recenta confirmare (luna trecuta) a trupei THE AGONIST, organizatorii evenimentului metal al anului in Romania, Rockstadt Extreme Fest 2014, merg inainte si anunta inca 2 trupe in lineup-ul festivalului, Born From Pain si Eryn Non Dae.

 Francezii de la ERYN NON DAE vor adauga diversitatea peisajului muzical de la Rasnov, cu creativitatea, forta si estetica lor cutezatoare. Sound-ul particular, ii ajuta sa se detaseze din noul val de pe scena de metal extrem si ii transforma intr-o aparitie demna de toata atentia:  prestatia lor inseamna structuri complexe si brutale integrate in turnuri intunecate, cu iz apocaliptic si perfect puse in valoare de remarcabilul nivel tehnic al instrumentistilor.

  BORN FROM PAIN activeaza inca din 1997, fiind una din primele trupe europene ce a integrat elemente heavy intr-o abordare hardcore. Trupa isi defineste prezenta prin groove-ul brutal, riffurile rapide si apetitul pentru tranzitiile abrupte si ruperile de ritm naucitoare, punctate de efecte electro.

Rockstadt Extreme Fest, singurul festival de metal extrem din Romania, isi continua parcursul cu editia din 2014 avand confirmate pana la aceasta data formatiile: KATATONIA, ROTTING CHRIST, OBITUARY, DAGOBA, MORS PRINCIPIUM EST, GRANDEXIT si THE AGONIST. Editia din acest an va avea loc in perioada 14 – 16 august 2014 la Rasnov. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt deja in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:
  Perioada 1 ianuarie 2014 – 13  iulie 2014: 130 lei
  Perioada 14 iulie – 16 august 2014: 150 lei

Categoria VIP Backstage – 250 lei include acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului.

Bilete la Rockstadt Festival puteti achizitiona online si de pe Rock4U/bilete