< EUROPE confirma concertul din Bucuresti
07.03.2015

ROCK IN PARC Festival 2015 - Etapa a doua de preselectie


Festival concurs ROCK IN PARC 2015

Editia a patra a Festivalului concurs ROCK IN PARC 2015 continua cu a doua etapa de preselectie.

Dupa editiile precedente ale Rock In Parc, ca noutate, organizatorii doresc ca festivalul din acest an sa devina unul international in sensul ca in marea finala sa fie si trupe straine astfel ca, in masura realizarii acestui lucru, si juriul finalei va avea o componenta internationala.

 In data de 29 martie 2015 se va desfasura Preselectia a II a a Festivalului Concurs Rock in Parc 2015. Asa cum v-am obisnuit, vor fi 12 trupe rock care vor concura pe scena Arenelor Romane, cu incepere de la ora 17.

  Trupele care nu s-au inscris deja in concurs pot sa o faca pana la data de 25 martie 2015 ora 17, prin trimiterea formularului de inscriere.
  Regulamentul concursului este:
  - fiecare formatie va canta piese numai din repertoriul propriu
  - timpul maxim de evolutie pe scena este de 20 minute
Juriul va fi compus din 3 specialisti, iar formatiile care vor participa in finala vor fi stabilite 50% de votul unui juriu de specialitate si 50% de votul publicului prezent la eveniment.

IMPORTANT! Toate formatiile participante trebuie sa trimita link-uri cu piese inregistrate sau filmate live (daca au) sau in studio la adresa de email rockinparc@sfx.ro, impreuna cu formularul de inscriere care poate fi descarcat de pe site-ul www.sfinx.ro/rockinparc.

  Asadar, dumineca, 29 martie 2015, incepad cu ora 17, sunteti asteptati la Arenele Romane din Bucuresti - Parcul Carol sa va sustineti trupa favorita! INTRAREA PUBLICULUI ESTE LIBERA!

Producatori: Centrul Cultural pentru “UNESCO” Nicolae Balcescu si Primaria Sectorului 4. Coproducator: Fundatia Sfinx.

 Pentru inscrieri in concurs accesati www.sfinx.ro/rockinparc iar pentru regulament si alte informatii: www.sfinx.ro, tel. 021- 335 34 81, 0371.021.561 sau email: rockinparc@sfx.ro.