< Concert DREAM THEATER la Bucuresti - Romexpo 2014
21.03.2014

ROCK IN PARC Festival 2014 - Trupele care intra in a doua preselectie


Festival concurs ROCK IN PARC - Etapa II - Bucuresti - Arenele Romane - 28 martie 2014

Trupele selectate pentru etapa a doua de calificare la ROCK IN PARC Festival 2014.

 La Arenele Romane, in Parcul Carol din Bucuresti, cu incepere de la ora 17, va avea loc a doua editie de preselectie organizata in vederea selectionarii grupurilor rock ce vor participa la Festivalul Concurs International “ Rock in Parc “ din iunie 2014. Spectacolul de vineri, 28 martie, va aduce pe scena Arenelor Romane inca 12 formatii rock care se vor "duela" intr-un maraton de 6 ore de muzica originala.

In urma jurizarii, trupele care vor intra in concursul din cadrul Festivalului International Rock in Parc 2014 – Preselectia a doua sunt urmatoarele:

New Age, Kamen, Ten Times Treason, Celestial Gronds, Distorsion, Rock Incorporation, Amberdawn, Kerosen, Drowned in Sins, Luni la Teatru, Vespera si INT.ACT.

  De mentionat ca cei care nu au reusit sa se inscrie la aceasta preselectie sau nu s-au calificat pana acum, pot sa participe la ultima preselectie a Festivaluluiu Rock in Parc 2014, care se va desfasura in luna aprilie. Formularul de inscriere il regasiti pe www.sfinx.ro/rockinparc.

  Regulamentul concursului este urmatorul:
- fiecare formatie va canta piese numai din repertoriul propriu
- timpul maxim de evolutie pe scena este de 20 minute
Juriul va fi format din 3 specialisti iar formatiile care vor participa in finala vor fi stabilite 50% de votul juriului de specialitate si 50% de votul publicului prezent in sala.

 Vă reamintim că votul publicului spectator contează în aceeaşi proporţie cu cel al juriului. Spectatorii vor avea şansa de a vota trupa preferată şi de a o ajuta să urce pe scenă in vara, alaturi de trupe de renume international.

 Ca si anul trecut, organizatorii au programat 3 editii de calificare in urmatoarele date:
- 23 noiembrie 2013 - etapa desfasurata
- 28 martie 2014
- 25 aprilie 2014

 INTRAREA PUBLICULUI ESTE LIBERA
Producatori: Centrul Cultural pentru “UNESCO” Nicolae Balcescu si Primaria Sectorului 4, Coproducator : Fundatia Sfinx
Pentru regulament si alte informatii : www.sfinx.ro/rockinparc tel. 021- 335 34 81;  0371.021.561; email: rockinparc@sfx.ro