< ESOTERIC confirma pentru DBE 5 Festival 2013
28.01.2013

Rock Academy la Cluj Napoca


Rock Academy Cluj

  Prima scoala de muzica rock, ROCK ACADEMY, din Cluj-Napoca va fi inaugurata in data de 01 februarie 2013. Prin efortul lui Costi Camarasan, membru fondator al grupului Compact, s-au pus bazele celui mai important proiect de sustinere a muzicii rock, si anume ROCK ACADEMY Cluj-Napoca. Cativa muzicieni consacrati vor deveni si profesori, ei dorind sa impartaseasca din experienta acumulata de-alungul anilor si celor care vor sa ia contact cu muzica rock atat instrumental cat si vocal. Scoala se adreseaza tuturor celor dornici sa invete un instrument, fie ca vorbim de chitara, bass, tobe, clape sau voce. Ceea ce face diferenta intre Rock Academy si o scoala de muzica obisnuita este ca aici accentul cade pe partea practica a muzicii dar fara a diminua si partea teoretica a ei.

 Profesorii care sunt dornici sa initieze si sa impartaseasca ideile de baza ale muzicii rock dar si micile secrete pe care le-au acumulat sunt:
Chitara - Costi Camarasan (Compact) si Kovacs „Covi” Laszlo  (Desperado)
Bass - Vlad Spatar (Desperado)
Tobe - Csergo "Domi" Domokos (Urma) si Samy Lupean
Voce - Venczel Peter
  Rock Academy Cluj se va deschide pe data de 1 Februarie 2013 intre orele 18-20, unde pe langa prezentarile ce se vor tine, cei dornici sa experimenteze isi pot incerca talentul. Mai mult, toti cei care se vor inscrie in aceasta zi vor primi un cadou din partea Rock Academy.  Mai multe amanunte (program, tarife, etc) despre Rock Academy gasiti pe link-ul de mai jos.