< DEEP PURPLE - "All The Time In The World"
13.03.2013

PROMISE AND THE MONSTER la DBE 5 - Alba Iulia


Promise And The Monster la Dark Bombastic Evening 2013 - Romania - Alba Iulia

 Promise And The Monster (PATM) este un nume inedit la Dark Bombastic Evening atat prin prezenta cat si prin genul muzical. PATM este numele de scena al interpretei de Dark/Psychedelic/Atmospheric folk Billie Lindahl din Suedia. Nascuta in Stockholm in 1987, Billie a debutat in 2007 cu un prim album intitulat "Transparent Knives" un disc foarte bun pentru un debutant iar in 2011 PATM lanseaza si al doilea album, "Red Tide".

 Muzica PATM este, cum spuneam, in zona dark folk-ului dar cu o voce ... foarte luminoasa, senzitiva si plina de fragilitate care, alaturi de acompaniamentul chitarei, suna excelent. Ca o confirmare a calitatilor vocale, trebuie spus ca Billie a fost invitata de cei de la ALCEST sa participe la inregistrarea unor piese ale trupei franceze pentru viitorul disc de studio care este planificat sa apara spre sfarsitul anului si ale carui inregistrari au inceput cu data de 01 martie 2013, in Islanda.

Promise And The Monster face parte din lineup-ul zilei dedicate experimentalului, adica 16 august 2013 si va imparti scena Festivalului DBE 5 cu AND ALSO THE TREES, LOVE IS COLDER THAN DEATH, SIEBEN, PARZIVAL si THEODOR BASTARD. DonisArt, organizatorul DBE, promite noi nume pentru zilele urmatoare!