< Concert PHOENIX la Piatra Neamt
09.07.2013

Programul Festivalului GHOST GATHERING


Festival Ghost Gathering - Program 2013 - Bucuresti

GHOST GATHERING FESTIVAL va lua startul vineri, 12 iulie 2013, la Bucuresti cu CELELALTE CUVINTE si CHAOSTAR ca headliners ai evenimentului.

 A doua editie a Festivalului GHOST GATHERING, programata initial la Rasnov dar din motive de ... infrastuctura rutiera mutata la Bucuresti, porneste la drum in noua locatie din Parcul Herastrau, Gradina Japoneza. Scena celor 2 zile de festival va prezenta 13 trupe si o piesa de teatru. Accesul publicului la concertele din prima zi a evenimentului, 12 iulie 2013, se va face incepand cu ora 15.30 iar in ziua urmatoare cu ora 14.30.

           Program Ghost Gathering Festival 2013

Vineri - 12 iulie
N.O.R.
Universe 217 acustic
FusionCore
C.O.D.
Kistvaen
Eye of Solitude
Celelalte Cuvinte

Sambata - 13 iulie
"Tabloul" - teatru
Larrnakh
The 13th Sun
Hteththemeth
Universe 217
Kayno Yesno Slonce
Chaostar

 Reguli de acces in incinta Ghost Festival:

  La intrare, participantii la Ghost Gathering Fest sunt obligati sa prezinte bilet sau invitatie valabila. Fiecare posesor de abonament sau invitatie valida va primi o bratara de acces, pe care este obligat sa o pastreze pe toata durata festivalului, accesul in zona de concert nefiind permis in absenta acesteia. Pentru accesul in perimetrul festivalului, se poate cere verificarea bagajelor, precum si verificarea corporala sumara. Refuzul dumneavoastra poate duce la oprirea accesului in locatie. Pentru orice sesizari privind personalul de securitate, sau daca observati producerea unor nereguli, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0727.213.197.

   Este interzis accesul cu:
- orice tip de arme sau obiecte contondente
- orice tip de bauturi (alcoolice sau non-alcoolice)
- sticle
- substante interzise prin lege, substante nocive, periculoase
- conserve sau alte produse alimentare
- artificii, bannere sustinute de bete
- animale
- motociclete

  In caz de vreme ploioasa, atat pentru siguranta publicului, cat si pentru a permite vizibilitatea celorlalti spectatori catre punctele de interes, va rugam sa utilizati pelerinele de ploaie. NU exista restrictii la aparatele foto si video.
 Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au implinit 14 ani pana in ziua evenimentului, in prezenta unui insotitor legal.

 Pentru informatii legate de locatia festivalului, Gradina Japoneza din parcul Herastrau, puteti accesa site-ul www.ghostgathering.ro/directions, care contine o harta interactiva a zonei. Cea mai simpla metoda de acces este prin intrarea parcului dinspre Arcul de Triumf. Accesul in Gradina Japoneza se va face pe singura poarta principala.

 Evenimentul este organizat de Centrul InternaČ›ional Antidrog si al Drepturilor Omului (CIADO), sub egida programului "Arta contra drog" si Cavalleria Events.