< Un nou videoclip MOTORHEAD - "Lost Woman Blues"
11.07.2014

Program si reguli de acces la concertul HUGH LAURIE


Concert 30 SECONDS TO MARS la Bucuresti - 5 iulie 2014 - Romexpo

 A mai ramas putin timp pana cand HUGH LAURIE alias Dr. HOUSE si echipa lui, The Copper Bottom Band, va ajunge la Bucuresti pentru a oferi admiratorilor sai un "tratament muzical". "Consultatia" va avea loc la Sala Palatului incepand cu ora 20.00.

 Organizatorii recomandă publicului să vină la eveniment incepand cu ora 19:00 și să respecte cu strictețe regulile de acces, aceasta pentru o buna desfasurare a evenimentului. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incita pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet. Publicul este rugat sa pastreze permanent asupra lor biletele. Accesul se va efectua prin doua filtre, unul la intrarea in Sala Palatului si al doilea, prin scanarea biletelor, la intrarea in sala de spectacol.

 Este interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),casti motociclist,  bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video.

  Biletele la concertul Hugh Laurie se mai gasesc intr-un numar foarte redus in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe Rock4U/bilete.
   Hugh Laurie With The Copper Bottom Band este un eveniment organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de Euforia Tv si Trustul Intact.