< ELVENKING - Prima trupa confirmata la MAXIMUM ROCK Festival 2014
25.04.2014

Program si reguli de acces la concertul AMON AMARTH - Bucuresti 2014


Concert AMON AMARTH la Bucuresti - Arenele Romane - 29 aprilie 2014

AMON AMARTH ajunge pentru a doua oara la Bucuresti in cateva zile! Alaturi de formatia suedeza pe scena se vor afla cehii de la Hypnos si indragita formatie locala God - The Barbarian Horde.

 Amon Amarth revine in Romania cu scopul promovarii noului disc, "Deceiver of the Gods", notat de catre criticii de specialitate cu calificative maxime. Discul este unanim considerat unul dintre cele mai bune ale trupei nordice.
  In cadrul concertului de la Arenele Romane (cort incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere) din Bucuresti, Amon Amarth va canta atat piesele consacrate si iubite de catre fanii autohtoni, cat si cantecele noi, care au acelasi potential de a deveni hituri in lunile urmatoare.
  Si pentru ca noul concert Amon Amarth va declansa o noua "lupta" vikinga, "incalzirea" pentru acest eveniment se va face printr-un Warm-up Party ce va avea loc in Club Colectiv din Bucuresti, strada Tabacarilor 7, in data de 27 aprilie 2014. Warm-Up Party - ul Amon Amarth va va oferi, proiectii video si auditii de melodii semnate de formatie dar si recitaluri ale trupelor Apotheoses, Neutron si God-The Barbarian Horde. Pe langa aceste evenimente, vor avea loc concursuri cu premii atractive dar si sedinte de intalnire cu formatiile prezente la eveniment.

Program concert AMON AMARTH
19:00 - Open Doors
19:00 - 19:15 Meet & Greet (doar pentru posesorii de bilete VIP)
19:30 - 20:00 God - The Barbarian Horde
20:15 - 21:00 Hypnos
21:30 - 23:30 Amon Amarth
 Important! Posesorii biletelor VIP trebuie sa ajunga la locatie la ora 18:45 pentru a facilita accesul la meet and greet!

Reguli de acces la concertul AMON AMARTH
- Accesul la concert se face pe baza de bilet sau invitatie Biletul isi pierde valabilitate dupa ce spectatorul paraseste locatia evenimentului.
- Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele cu obiectiv detasabil)
- Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
- Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.
- Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente si mancare. In incinta Arenelor Romane vor exista puncte in care cei interesati pot achizitiona mancare.
- In incinta Arenelor Romane va exista garderoba unde cei interesati pot sa-si depoziteze hainele si bagajele.
- Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate duce la anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.
- Persoanele sub 16 ani au acces la concert doar insotiti de un adult, iar acesta va raspunde de minor.

In incinta locatiei fumatul este interzis! Organizatorii au pregatit un spatiu destinat fumatorilor unde acestia vor avea la dispozitie stand de bere, suc, apa si altele.