< Concert JETHRO TULL in Romania - Bucuresti iunie 2014
26.03.2014

Program ROCK IN PARC Festival 2014 - Etapa II


Festival concurs ROCK IN PARC - Etapa II - Bucuresti - Arenele Romane - 28 martie 2014

Dupa anuntul trupelor selectate pentru etapa a doua a Festivalului Rock In Parc 2014 mai jos gasiti ordinea intrarii trupelor in concurs.

 La Arenele Romane, in Parcul Carol din Bucuresti, cu incepere de la ora 18.30, va avea loc a doua editie de preselectie organizata in vederea selectionarii grupurilor rock ce vor participa la Festivalul Concurs International “ Rock in Parc “ din iunie 2014. Spectacolul de vineri, 28 martie, va aduce pe scena Arenelor Romane inca 9 formatii rock care se vor "duela" intr-un maraton de 5 ore de muzica originala.

Ordinea intrarii formatiilor in concurs este urmatoarea:
Kerosen
Rock Incorporation
INT.ACT
Celestial Grounds
New Age
Distorsion
Luni la Teatru
Amberdawn
Ten Times Treason 

   Regulamentul concursului este urmatorul:
- fiecare formatie va canta piese numai din repertoriul propriu
- timpul maxim de evolutie pe scena este de 20 minute
Juriul va fi format din 3 specialisti iar formatiile care vor participa in finala vor fi stabilite 50% de votul juriului de specialitate si 50% de votul publicului prezent in sala.

 Vă reamintim că votul publicului spectator contează în aceeaşi proporţie cu cel al juriului. Spectatorii vor avea şansa de a vota trupa preferată şi de a o ajuta să urce pe scenă in vara, alaturi de trupe de renume international.

 Ca si anul trecut, organizatorii au programat 3 editii de calificare in urmatoarele date:
- 23 noiembrie 2013 - etapa desfasurata
- 28 martie 2014
- 25 aprilie 2014

De mentionat ca cei care nu au reusit sa se inscrie la aceasta preselectie sau nu s-au calificat pana acum, pot sa participe la ultima preselectie a Festivaluluiu Rock in Parc 2014, care se va desfasura in luna aprilie. Formularul de inscriere il regasiti pe www.sfinx.ro/rockinparc.

 INTRAREA PUBLICULUI ESTE LIBERA
Producatori: Centrul Cultural pentru “UNESCO” Nicolae Balcescu si Primaria Sectorului 4, Coproducator : Fundatia Sfinx
Pentru regulament si alte informatii : www.sfinx.ro/rockinparc tel. 021- 335 34 81;  0371.021.561; email: rockinparc@sfx.ro