< Program, acces si posibil setlist la concertul SCORPIONS
13.12.2013

Program Festival CHRISTMAS ROCK FEST


Christmas Rock Fest - Silver Church Club - 15 - 16 decembrie 2013

 CONCERTE CARGO, MIKE TERRANA BAND si TROOPER la Silver Church Club din Bucuresti in cadrul Festivalului CHRISTMAS ROCK FEST!

  A mai ramas putin timp pana la Christmas Rock Fest, singura petrecere de Craciun rezervata rockerilor, oferita de Phoenix Entertainment. Fanii nu vor pleca acasa doar cu buna-dispozitie si cu amintiri frumoase, ci si cu un cadou semnat de Cargo, Trooper si Terrana Band.

  Prima zi (15 decembrie) va fi rezervata in totalitate rockului romanesc, avand drept cap de afis pe Cargo ce va oferi si un scurt moment de colinde in spiritul sarbatorilor. In deschidere vor canta cei de la StoneLight, o promitatoare trupa bucuresteana, dar si Pseudonoise, cu care publicul e deja familiarizat de la Slash Warm-up Party, gazduit tot de Phoenix Entertainment.
  A doua zi (16 decembrie) va avea in prim-plan doua nume cunoscute si apreciate ale muzicii rock. Trooper va incinge scena de la Silver Church cu un show dinamic, asa cum ne-au obisnuit, din care nu vor lipsi piese de referinta ca „Tari ca muntii” sau „Strigat”. Seara va fi completata de Mike Terrana care vine la Bucuresti, in premiera, cu noua sa trupa, Terrana band. Terrana este cunoscut romanilor datorita colaborarii sale cu soprana Tarja Turunen, fiind unul dintre cei mai talentati si versatili tobosari din lume. De curand,  Mike Terrana si-a fondat o trupa proprie cu care abordeaza un stil rock’n’roll autentic incarcat de mesaje pozitive.

  Reguli si recomandari pentru buna desfasurare a evenimentului. Este interzis accesul cu mancare si bautura din exterior, cu obiecte contondente (bricege, cutite, etc.) sau arme care ar putea pune in pericol siguranta celor din jur, cu droguri si alte substante interzise. Programul festivalului il aveti mai jos:

CHRISTMAS ROCK FEST ziua 1 - 15 decembrie 2013
19:00 - Open Doors
20:00 - StoneLight
21:00 - Pseudonoise
22:00 - Cargo
00:00 - Rockoteca

CHRISTMAS ROCK FEST ziua 2 - 16 decembrie 2013
19:00 - Open Doors
20:00 - Trooper
22:00 - Mike Terrana
00:00 - Rockoteca

 Biletele si abonamente la „Christmas Rock Fest”: se pot cumpara online de pe Rock4U/bilete sau in reteaua eventim.ro la urmatoarele preturi, in functie de data achizitionarii:

Bilete: 60 lei (perioada 01 dec - 14 dec), 65 lei (in zilele concertelor); Abonament: 90 lei ( perioada 01 dec - 14 dec)