< RAY MANZAREK, fostul membru THE DOORS, a murit
21.05.2013

Program concert MEGADETH la Bucuresti


Concert MEGADETH - Program si reguli de acces

 MEGADETH revine in Romania si va concerta miercuri, 22 mai 2013 la Arenele Romane. Evenimentul de la Bucuresti este primul din turneul european ce-l va desfasura trupa americana cu ocazia lansarii noului album "Super Collider", data aparitiei acestuia fiind 4 iunie 2013. Deschiderea concertului va fi asigurata de trupa autohtona, TROOPER.

  Accesul la spectacol se va face pe baza baza biletului intact si valid (ce trebuie pastrat pe toata durata evenimentului) incepand cu ora 18.00. Concertul va incepe in jurul orei 20.00. Acesul catre Arenele Romane poate fi facut prin Parcul Carol (intrarea principal din Rondul Carol) sau din strada Cutitul de Argint, nr. 26. Copiii sub 7 ani au acces gratuit. Copiii sub 18 ani vor putea avea acces in incinta locatiei numai pe baza unui bilet valid si numai in compania unui adult.

Program concert Megadeth:
18.00 - Open Doors
20.15 : 21.00 - Trooper
21.15 - Megadeth

  ESTE INTERZIS: accesul cu mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, cutite, arme, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, lanturi, animale de companie. De asemenea, in caz de ploaie accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

  FACILITATI: Food & Drinks - locatia dispune de bar.
Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 100 lei (acces general)
- 125 lei (acces general, in ziua evenimentului)