< Concert SCORPIONS la Bucuresti - O categorie de bilete este SOLD OUT!
12.12.2013

Program, acces si posibil setlist la concertul SCORPIONS


Concert SCORPIONS la Bucuresti - 14 decembrie 2013 - Romexpo

 Trupa Scorpions revine in acest weekend la Bucuresti cu un nou spectacol grandios, show ce face parte din „Rock’n Roll Forever Tour 2013”! Dorind sa cucereasca cat mai multi fani din noua generatie, celebrii artisti de la Scorpions au reusit sa se autodepaseasca, urmand sa prezinte fanilor un show impresionant de sunet, lumini, grafica si efecte speciale, imbinate cu elemente pirotehnice de mare efect. 

Pentru ca evenimentul din 14 decembrie sa fie o reusita pentru toti participantii, Project Events, organizatorii concertului, fac urmatoarele recomandari:

 - ACCES concert SCORPIONS: Accesul la spectacol se va face pe baza baza biletului intact si valid (ce trebuie pastrat pe toata durata evenimentului), incepand cu ora 18.30. Concertul va incepe in jurul orei 20.00, cu formatia Trooper, care va deschide concertul celor de la Scorpions! La Romexpo se poate ajunge cu urmatoarele mijloace de transport:
- tramvai: 41 si 42;
- linii RATB: 105, 131, 331, 330, 335 - pana la ora 23.00, iar dupa ora 23.00, linia N113;
- metrou: Statia Aviatorilor;
- accesul la spectacol se face din Bulevardul Expozitiei, pe la portile de intrare B, C si D (consultati harta atasata);
- pentru cei care prefera varianta autoturismului personal, parcarea este asigurata de Romexpo pe durata intregului spectacol, in parcarile B, C si D, contra cost. Locurile sunt limitate;
- persoanele cu dizabilitati vor avea acces prin poarta B.

 - ESTE INTERZIS: accesul cu umbrele, mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, obiecte contondente, cutite, arme, artificii, scaune, lanturi, animale de companie. Toate aceste obiecte enumerate mai sus vor fi confiscate de catre persoanele responsabile cu securitatea si monitorizarea evenimentului.

 ALTE DETALII legate de locatia concertului:
- copiii sub 7 ani au acces gratuit;
- accesul copiilor cu varsta mai mica de 14 ani se va face numai pe baza unui bilet valid si numai in compania unui adult;
- la locatie va exista garderoba;
- Pavilionul Central beneficiaza de incalzire;
- in incinta locatiei concertului vor exista puncte merchandise, unde se vor gasi CD-uri, tricouri oficiale si alte suveniruri;
- locatia dispune de numeroase baruri;
- achizitionarea de produse se va face pe baza jetoanelor care vor putea fi cumparate de la casieriile special amenajate. Jetoanele achizitionate si neconsumate nu vor putea fi rascumparate la finalul concertului.

 BILETE: Ultimele bilete la concertul Scorpions se pot gasi in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. In ziua evenimentului se vor gasi bilete si la casa de bilete de la Romexpo.

Harta ROMEXPO pentru concertul SCORPIONS

Harta Romexpo pentru concertul Scorpions - Bucuresti - 14 decembrie 2013

SCORPIONS - setlist posibil la Bucuresti

01. Sting in the Tail
02. Make It Real
03. Is There Anybody There?
04. The Zoo
05. Coast to Coast
06. Loving You Sunday Morning
07. The Best Is Yet to Come
08. Send Me an Angel
09. Holiday
10. Raised on Rock
11. Tease Me Please Me
12. Kottak Attack
13. Blackout
14. Six String Sting
15. Big City Nights
Encore:
16. Still Loving You
17. Wind of Change
18. Rock You Like a Hurricane