< ALTAR - "Rapsodia Romaneasca"
09.05.2013

Primul concert acustic CELELALTE CUVINTE


Celelalte Cuvinte - Concert acustic la Sala Palatului din Bucuresti

In ziua de 30 Mai 2013, la Sala Palatului din Bucuresti, forta Cuvintelor va avea un nou sens!

 Peste exact 3 saptamani trupa CELELALTE CUVINTE se va afla in fata unei noi provocari: primul concert acustic al formatiei, dupa 31 de ani de activitate. Evenimentul este un adevarat examen al maturitatii depline, sustinut in fata fanilor sai de trupa dedicata Trup si Suflet crezului sau artistic. Melodiile legendarei trupe sunt regandite, reorchestrate, lucrate cu migala creatorului, intr-un demers pe care membrii trupei il deruleaza, deja, de cateva luni. Doar pentru acest concert, cunoscutele si indragitele lor instrumente rock vor "lua o pauza", locul acestora fiind luat de suratele lor acustice, sonoritatile muzicale nou create dovedindu-se a fi diferite si surprinzatoare. In procesul reorchestrarii si al repetitiilor, trupa declara ca se simte ca in fata unui examen foarte important: "Am putea compara acest eveniment cu o lucrare de doctorat, pe care speram sa o promovam in fata fanilor si a publicului nostru".
  De 31 de ani, membrii trupei Celelalte Cuvinte formeaza un intreg ce isi urmeaz─â crezul artistic si propriul drum in muzica, reusind, dincolo de orice moda si orice curent, sa ramana autentici. Publicul le-a rasplatit consecventa, coerenta si calitatea, urmandu-i permanent la concerte, cumparandu-le albumele. Sta dovada participarea masiva a fanilor, energica si emotionanta lor implicare in derularea concertului ce a avut loc la Sala Palatului, cu ocazia aniversarii a 30 de ani de activitate. Trupa isi exprima respectul pentru sustinerea si aprecierea publicului prin concertul eveniment ce se va desfasura la Sala Palatului in data de 30 Mai 2013: Celelalte Cuvinte - Trup si Suflet - un spectacol dedicat maretiei muzicii si a muzicii rock in special.

  Biletele la concertul "Trup si suflet" al trupei Celelalte Cuvinte se pot achizitiona online cu un click pe link-ul de mai jos si le gasiti la urmatoarele preturi:130 lei - categoria 1, 90 lei - categoria 2, 70 lei - categoria 3, si 50 lei - categoria 4.