< ILIE STEPAN lanseaza albumul "Lumina"
14.11.2012

Pretul biletelor pentru concertul Roger Waters - "The Wall"


  Biletele pentru show-ul Roger Waters – The Wall, ce va avea loc pe 28 august 2013, se vor pune in vanzare incepand de vineri, 16 noiembrie la mai multe categorii de pret, intre 135 si 950 lei. Roger Waters aduce pentru prima data in Romania una dintre cele mai grandioase productii facute vreodata in lume, spectacolul de la Bucuresti, organizat de Emagic, urmand sa aiba loc in Piata Constitutiei.
 Fanii Pink Floyd isi vor putea achizitiona biletele pentru concertul Roger Waters – The Wall online, de pe site-ul www.myticket.ro, ulterior acestea devenind disponibile si in magazinele de specialitate. Biletele au preturi cuprinse intre 135 si 950 lei, in functie de distanta fata de scena: cele fara loc in categoriile Gazon B, Gazon A si Golden Ring, fiind 135 lei, 180 lei, respectiv 280 lei, in timp ce locurile pe scaune vor costa 585 si 950 lei.

  Fara indoiala caracteristica remarcabila a intregului concept o reprezinta dimensiunea zidului construit ca background pentru scena concertului care, pentru show-urile outdoor are o latime dubla comparativ cu cel pentru concertele de sala. The Wall va avea asadar peste 150 de metri latime, 12 metri inaltime si o suprafata de aproximativ 20.000 mp, fiind astfel cea mai mare suprafata de proiectie din cadrul unui turneu mondial. The Wall surprinde nu doar prin dimensiunile impresionante ale productiei, ci si prin doborarea unor recorduri de audienta, in cadrul turneului din America de Sud de anul acesta show-ul desfasurandu-se pe 15 stadioane cu un total de peste 750.000 de fani prezenti. O alta premiera din cadrul turneului precedent l-au reprezentat cele 9 concerte sold-out de pe stadionul River Plate din Buenos Aires, depasindu-se astfel recordul anterior de 5 show-uri consecutive sustinute cu casa inchisa, detinut de The Rolling Stones. Roger Waters va relua turneul The Wall in Europa in vara anului urmator, pe 28 august fiind programat concertul de la Bucuresti ce se va desfasura in Piata Constitutiei.

Sursa: Comunicat Emagic