< ZAKK WYLDE face primele declaratii despre METAL ALL STARS
26.11.2013

PHOENIX revine la Timisoara cu SymPhoenix


Concert PHOENIX la Timisoara - 21 decembrie 2013 - Sala Constantin Jude

PHOENIX alaturi de MOMENTUM ORCHESTRA si CORUL MOMENTUM readuc proiectul SYMPHOENIX la Timisoara in 21 decembrie, ora 20.00, la Sala Constantin Jude.

  Concertul ce se va desfasura sub egida Rotary District 2241 Romania – Moldova isi propune evidentierea unei legaturi intre ethno - rock-ul care a transformat proiectul Phoenix in unicat, intre muzica bruta cu adanci radacini in folclorul arhaic romanesc interpretata prin mijloace moderne, pe de o parte, si caldura muzicii clasice, pe de alta parte.
  Alaturi de formatia Phoenix si de orchestra simfonica, sub bagheta dirijorului Vlad Mateescu, vor urca pe scena invitatii Adrian Naidin, Cristina Kiseleff si Tavi Colen.
  Corul Momentum şi Momentum Orchestra sunt doua proiecte de anvergura demarate de  Asociaţia Culturală Momentum. Atat orchestra cat si corul se afla sub egida Districtului Rotary 2241 Romania - Moldova, manageriate de Vlad Mateescu – presedinte al Asociatiei Culturale Momentum si Martha Maria Mocanu – Presedinte al BES Romania si Past Guvernor Rotary District 2241, ambii fiind membrii ai Clubului Rotary 2000 Ploiesti.
 Mai multe amanunte despre eveniment gasiti pe noul site al trupei Phoenix: formatiaphoenix.ro

  Biletele la noul concert SymPhoenix de la Timisoara se gasesc pe MyTicket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, la Opera Romana din Timisoara si in ziua spectacolului la sala Constantin Jude. Pretul biletelor este de 100 lei (categoria 1), 75 lei (categoria 2) si 50 lei (categoria 3). Biletele din categoria 1 vor fi insotite de un CD cadou din partea formatiei Phoenix !