< Prima editie a Festivalului - concurs FEMINA STAR demareaza in 6 decembrie
03.12.2013

PHOENIX nu uita de copiii Timisoarei


Concert PHOENIX la Timisoara - 21 decembrie 2013 - Sala Constantin Jude

 In decembrie 2013, formatia Phoenix aduce o inchinare copiilor care si-au pierdut viata in timpul evenimentelor din decembrie 1989 din Timisoara.

  In ultimul an, s-a cantat cu si pentru tineri, s-a cantat pentru copii care au avut nevoie de ajutor, acum ne intoarcem gandul insa spre cei care nu mai pot fi ajutati acolo unde sunt – mai pot fi doar iubiti ! Cei pentru care cortina fiintei s-a inchis mult prea devreme iar visele si sperantele le-au fost sfasiate de gloante. Pentru a-i aminti pe toti copiii care astazi ar fi trebuit sa fie trecatori pe strazile Timisoarei, sa ne fie prieteni, sa fie la randul lor parinti, alegem sa oferim un cadou celor care astazi sunt copii ! In cadrul concertului SymPhoenix din 21 decembrie 2013 (Sala Constantin Jude), intrarea va fi libera pentru copiii sub 16 ani, iar pe cei intre 16 si 18 ani ii asteptam la jumatate de pret (un bilet de intrare fiind valabil pentru accesul a doua persoane).
 "Veniti cu noi, tineri din Timisoara !"

 PHOENIX alaturi de MOMENTUM ORCHESTRA si CORUL MOMENTUM readuc proiectul SYMPHOENIX la Timisoara in 21 decembrie, ora 20.00, la Sala Constantin Jude.

  Biletele la noul concert SymPhoenix de la Timisoara se gasesc pe MyTicket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, la Opera Romana din Timisoara si in ziua spectacolului la sala Constantin Jude. Pretul biletelor este de 100 lei (categoria 1), 75 lei (categoria 2) si 50 lei (categoria 3). Biletele din categoria 1 vor fi insotite de un CD cadou din partea formatiei Phoenix !