< PRO MUSICA 41 - Un concert fabulos
06.11.2014

O noua editie ROCK IN PARC Festival in 2015


Festival concurs ROCK IN PARC 2015

Editia a patra a Festivalului concurs ROCK IN PARC va porni la drum cu prima etapa de preselectie in data de 28 noiembrie 2014!

Dupa editiile precedente ale Rock In Parc, ca noutate, organizatorii doresc ca festivalul din acest an sa devina unul international in sensul ca in marea finala sa fie si trupe straine astfel ca, in masura realizarii acestui lucru, si juriul finalei va avea o componenta internationala.

 Spectacolul  de vineri, 28 noiembrie, va aduce pe scena salii din cadrul Arenelor Romane, cu incepere de la ora 17, primele 12 trupe rock care vor intra in concurs. Regulamentul concursului este urmatorul:
  - fiecare formatie va canta piese numai din repertoriul propriu
  - timpul maxim de evolutie pe scena este de 20 minute
Juriul va fi compus din 3 specialisti, iar formatiile care vor participa in finala vor fi stabilite 50% de votul unui juriu de specialitate si 50% de votul publicului prezent la eveniment.

IMPORTANT! Formatiile care vor sa participe la prima preselectie vor transmite formularul de participare la concurs completat si semnat la adresa de email: rockinparc@sfx.ro. Acesta poate fi descarcat de pe site-ul www.sfinx.ro/rockinparc. Trupele care nu s-au inscris inca in concurs pot sa o faca pana pe data de 24 noiembrie 2014 ora 17. Formatiile inscrise trebuie sa trimita link-uri cu piese inregistrate sau filmate live (preferabil) la adresa de email rockinparc@sfx.ro.

  Asadar, vineri, 28 noiembrie 2014, incepad cu ora 17, sunteti asteptati la Arenele Romane din Bucuresti - Parcul Carol sa va sustineti trupa favorita! INTRAREA PUBLICULUI ESTE LIBERA!

Producatori: Centrul Cultural pentru “UNESCO” Nicolae Balcescu si Primaria Sectorului 4. Coproducator: Fundatia Sfinx.

Important: Pentru inscrieri in concurs accesati www.sfinx.ro/rockinparc iar pentru regulament si alte informatii: www.sfinx.ro, tel. 021- 335 34 81, 0371.021.561 sau email: rockinparc@sfx.ro.