< Concert ROGER WATERS - THE WALL - Program, reguli de acces, playlist
30.08.2013

November To Dismember Metal Fest 2013 - Lineup final


November To Dismember Metal Fest - Bucuresti 2013

Patru noi trupe confirmate la NDM Fest 2013 si lineup - ul final al festivalului din noiembrie de la Bucuresti.

 Cu 3 luni inainte de startul unuia din cele mai grele festivaluri metal din Romania, organizatorii acestuia, Axa Valahia Productions si Ribcage Booking inchid afisul din acest an cu 4 trupe din strainatate: TERMINAL PROSPECT (Suedia), FESTERING REMANINS (SUedia), ETERNAL DECAY (Israel) si ENDLESS PAIN. TERMINAL PROSPECT este trupa suedeza pe care fanii din Romania au avut ocazia de a o urmari la lucru in deschiderea concertului Cryptopsy de la Bucuresti cu un death metal melodios si in forta, amintind de primele realizari In Flames. FESTERING REMAINS este una dintre marile sperante ale scenei suedeze de death metal brutal si extrem, cu o componenta care include si trei persoane aflate sub varsta legala, dar care se exprima la fel de brutal si zgomotos ca si Devourment sau
Cannibal Corpse. ETERNAL DECAY din Israel sunt adeptii black metal simfonic si melodios, cu influente Dimmu Borgir sau Cradle of Filth, iar ENDLESS PAIN dezvolta un combo thrash metal energic si distrugator, pentru prima data in Romania.

Bilete la November To Dismember Metal Fest 2013
  Pretul biletelor este de 129 lei pentru abonamenele valabile doua zile, respectiv de 80 de lei pentru biletele valabile o singura zi, pret valabil pana la data de 15 noiembrie 2013. Ulterior acestei date pretul abonamentelor va fi de 159 de lei, iar cel al biletelor pentru o zi de 90 de lei, preturi valabile inclusiv la intrare.
  Primele 100 de abonamente vor costa doar 119 lei, pentru acestea se pot face rezervari la adresa axa666@yahoo.com, rezervarea fiind confirmata printr-un email de confirmare. Biletele vor fi distribuite in ordinea in care au fost comandate, dupa principiul primul venit, primul servit.
  Zilele de desfasurare ale NDM Fest sunt 29 si 30 noiembrie 2013 intr-o locatie care urmeaza sa fie anuntata.

Lineup final NDM Fest 2013
HAIL OF BULLETS (Olanda) - headliner
AURA NOIR (Norvegia) - headliner
IMPALED NAZARENE (Finlanda) - headliner
AHAB (Germania) - headliner
AVULSED (Spania) - headliner
NEGURA BUNGET (Romania) - headliner
DAEMONICUS (Suedia)
ENDLESS PAIN (Italia)
ETERNAL DECAY (Israel)
FESTERING REMAINS (Suedia)
FETO IN FETUS (Polonia)
GRIMEGOD (Romania)
INFEST (Serbia)
KROW (Brazilia)
RIUL DOAMNEI (Italia)
SCARECROW (Finlanda)
SINCARNATE (Romania)
SOLACE OF REQUIEM (USA)
SPASM (Cehia)
TERMINAL PROSPECT (Suedia)