< Concert EMPYRIUM la Brasov
04.08.2013

Noutati la DARK BOMBASTIC EVENING 5 Festival


Dark Bombastic Evening 5 Festival - Alba iulia - 14 - 17 august 2013

Dark Bombastic Evening Festival 2013 se largeste si devine mai ... bombastic.

 DonisArt, organizatorul DBE 5, propune participantilor ca cele 3 seri initiale sa devina de fapt 4 seri de muzica, arta si culoare, toate sub egida Frumosului.
  Dupa prezentarea celor 20 de trupe ale lineup - ului festivalului, facuta de-alungul a catorva saptamani bune ale inceputului de an, acum venim si cu o parte din surprizele ce se vor gasi in perioada 14 - 17 august 2013 intre zidurile Cetatii din Alba Iulia.
 Cele 3 seri (15, 16, 17 august 2013) de concerte vor fi precedate de o serie de evenimente care se vor desfasura in seara de 14 august, evenimente care isi au menirea de a "incalzi" participantii la festival. Iata o parte din "exercitiile de incalzire":

"A Passenger And The Choir Of 13 Ghosts" este un proiect al cunoscutului designer Costin Chioreanu si va fi prezentat pentru ultima oara la DBE 5. Un spectacol liric, numai bun pentru intrarea in atmosfera DBE.

"The Freemartin Calf" este un film de scurtmetraj ce va fi prezentat in premiera in Romania, un film realizat de Jayne Amara Ross, "ancorat" in coloana sonora a trupei Farewell Poetry.

„The Mystery of the Carpathian Sphinx" este tot un film ce va fi proiectat in seara de 14 august, de data aceasta un reportaj, mai mult decat interesant, despre Sfinxul din Bucegi, prezentarea fiind asigurata chiar de realizatoarea filmului, Oana Raluca Ghiocel.

 Si daca nu ajunge, mai luati: expozitia de pictura Alexandra Vulpe, intitulata "Lullaby Of Broken Dreams", expozitia foto "Noises Whitin" a lui Miluta Flueras iar cei care adorm greu sunt invitati in fiecare seara, dupa concerte, la ... Morningrise, in traducere ... afterparty (sic!).

 DonisArt si Rock4U va invita la Alba Iulia, in spatiile Ryma din vechea Cetate a orasului incepand cu 14 august pentru ca DBE 5 Festival va fi mai ... BOMBASTIC ca niciodata!

 Mai multe informatii despre trupe, bilete, abonamente, suveniruri, cazare, etc. gasiti in link-urile de mai jos, adica pagina Rock4U dedicata festivalului si pagina oficiala a DBE. Accesul la evenimentele din seara de 14 august va fi permis incepand cu ora 19.00, doar pentru posesorii de ABONAMENTE Dark Bombastic Evening.

tavi