< ARTmania Festival 2014 - 7 noi trupe confirmate
03.07.2014

Noul album JUDAS PRIEST - "Redeemer of Souls" poate fi ascultat gratuit


JUDAS PRIEST - "Redeemer of Souls"

 Trupa JUDAS PRIEST continua pregatirea lansarii noului album "Redeemer of Souls" si ofera gratuit spre ascultare, pentru cateva zile, intregul album. 

A mai ramas mai putin de o saptamana pana la aparitia pe piata a mult asteptatului nou album "Redeemer of Souls" al trupei britanice JUDAS PRIEST. Dupa o pauza de 6 ani de la realizarea dublului CD "Nostradamus", "Redeemer of Souls" marcheaza 40 de ani de la aparitia primului disc PRIEST si ca sound, poate fi caracterizat ca un rezumat al discografiei uriasilor heavy metal-ului mondial. O mentiune importanta referitoare la realizarea ultimului material discografic este ca, asa cum multi dintre voi stiti, chitaristul KK Downing, plecat din trupa (inlocuit de Richie Faulkner) in urma cu 3 ani, nu si-a mai adus contributia si pe ici, pe colo, se cam simte... .

JUDAS PRIEST - "Redeemer of Souls" - Track list
01. Dragonaut
02. Redeemer Of Souls
03. Halls Of Valhalla
04. Sword Of Damocles
05. March Of The Damned
06. Down In Flames
07. Hell & Back
08. Cold Blooded
09. Metalizer
10. Crossfire
11. Secrets Of The Dead
12. Battle Cry
13. Beginning Of The End

Bonus tracks:
14. Snakebite
15. Tears Of Blood
16. Creatures
17. Bring It On
18. Never Forget 

JUDAS PRIEST - "Redeemer of Souls" poate fi ascultat online gratuit pe iTunes (click pe link).

P.S.
In timp ce ascultati noul disc JUDAS PRIEST ganditi-va cum puneti niste banuti deoparte pentru anul viitor pentru ca ... HALFORD & Co vor veni sa "mantuiasca" sufletele si urechile fanilor din Europa cu REDEEMER OF SOULS TOUR, turneu ce va incepe in State inca din aceasta toamna!