< JUDAS PRIEST va lansa un album si un DVD pana la sfarsitul anului
10.03.2013

MOURNING BELOVETH confirma participarea la DBE 5!


Mourning Beloveth la Dark Bombastic Evening 2013 - Alba Iulia

 MOURNING BELOVETH confirma pentru Festivalul Dark Bombastic Evening 2013 si va ajunge pentru prima data in Romania in data de 17 august 2013, seara muzicii metal a evenimentului. Dupa ce au fost confirmate deja trupe ca ESOTERIC, HERETOIR sau trupele din Norvegia, IN VAIN si SOLEFALD, DonisArt, organizatorul DBE 5 Festival, da o lovitura de maestru in lineup-ul acestuia si reuseste sa-i aduca, dupa 5 ani de asteptare, pe acesti excelenti irlandezi ai doom metal-ului. MOURNING BELOVETH ar fi trebuit sa ajunga in 2008 in tara noastra pentru un festival in Baia Mare dar pentru ca respectivul festival era organizat de un promoter - pacalici, irlandezii n-au mai ajuns.

 Mourning Beloveth s-a format in 1992 in Irlanda dar numai in 1996 a reusit sa debuteze cu un prim demo ce continea 2 piese intitulat "Debut", inregistrare facuta chiar de membrii trupei. Primul album de studio, "Dust", apare in 2001 iar in 2002, "The Sullen Sulcus". Primul turneu European are loc in 2003 si de atunci, practic grupul intra in ritmul unei trupe adevarate si isi creste numarul de fani cu fiecare concert efectuat si fiecare nou album inregistrat. Linep-ul Mourning Beloveth n-a fost macinat de prea multe schimbari, la aceasta ora din cei 5 membri fondatori activand 3. Ultima realizare discografica a grupului a fost lansata in 22.02 2013, se numeste "Formless", este un dublu album epic care va fi sustinut in aceasta vara printr-un turneu european ce va poposi si la Alba Iulia.

MOURNING BELOVETH - Lineup:
Darren Moore - Voce
Frank Brennan - Chitara, Voce
Timmy Johnson - Tobe
Pauric Gallagher - Chitara
Brendan Roche - Bass

  Pana la urmatoarele anunturi ale lineup-ului DBE5 Festival, ascultati mai jos "Ethics of the Precipice", o piesa Mourning Beloveth de pe ultimul disc mentionat mai sus, "Formless".

tavi boangiu