< Ce piese vor canta 30 SECONDS TO MARS la Bucuresti?
06.07.2014

Mesaj de la JORDAN RUDESS pentru fanii DREAM THEATER din Romania


JORDAN RUDESS - DREAM THEATER - Concert la Bucuresti - Romexpo - 28 iulie 2014

  DREAM THEATER revine anul acesta pentru a doua oara in Europa iar de data aceasta va ajunge si in Romania in data de 28 iulie 2014 cu un concert la Romexpo, in Bucuresti. Cu aceasta ocazie unul din instrumentistii trupei, JORDAN RUDESS, a transmis fanilor DREAM THEATER din Romania un mesaj care poate fi urmarit mai jos. 

   Despre claparul de la D.T. se pot scrie foarte multe dar, in cateva cuvinte, se poate spune ca pe langa activitatea lui in DT, acesta are o cariera solo si un palmares impresionant de artisti cu care a  colaborat  printre care se numara David Bowie, Rod Morgenstein si multi altii. De asemenea, a fost desemnat de catre Music Radar Magazin drept cel mai bun claviaturist al tuturor timpurilor si este fondatorul Wizdom Music, o companie de succes specializata in dezvoltarea de aplicatii ingenioase utilizate in editarea audio-video. In afara de claviaturi, Rudess foloseste si un instrument cu totul neconventional, fingerboard-ul Continuum, un controller si sintetizator cu interfata touch pe care il foloseste la fiecare concert.
  Americanii promit o experienta incredibila (si va spunem sigur ca asa va fi!), cea mai intensa de pana acum si de aceea au pus la punct o productie grandioasa pe care o vor prezenta fanilor din Romania. Va fi un show profund, cu stimuli atat auditivi, cat si vizuali, iar publicul va simti ca a intrat in dimensiunea Dream Theater din prima clipa. Sunetul inegalabil al muzicii Dream Theater va fi potentat de efecte tehnice, show de lumini si imagini video, care vor crea o atmosfera unica Made in DREAM THEATER.
  Cu alte cuvinte, cei care inca nu ati luat bilete la evenimentul rock al anului nu mai asteptati! Mai sunt inca bilete si le puteti achizitiona online de pe Rock4U/bilete sau din reteaua eventim.