< Concerte 2013, confirmari si zvonuri
02.01.2013

Melodic Metal Evening in Ageless Club


  Trupa DinUmbră și gazda evenimentului, Ageless Club din Bucuresti, vă invită la o seară de melodic metal în data de 25 ianuarie 2013 in compania formatiilor DinUmbră (Bucuresti), False Reality (Brasov) si Fjord (Bucuresti). Biletele au un pret modic de 15 lei, vor fi disponibile la intrarea clubului, iar mai jos aveti cateva informatii despre cele 3 trupe:

 DinUmbră s-a înființat în anul 1998, cu intenția hotărâtă de a crea un stil nou în rockul românesc. Discografia trupei cuprinde un LP("DinUmbră", 2003), două EP-uri ("Haunted By Snails", 2007, respectiv "Sântandrei" 2011), precum și multe alte prezențe pe compilații din underground. După proaspătul lansat "Sântandrei" și traversând o perioadă extrem de productivă din punct de vedere muzical, DinUmbră începe acest an cu un prim concert, cu rolul de a-și exprima în fața publicului sentimentele care o poartă spre un nou material discografic.
  DinUmbră (doom death metal) (București)
      Liviu Ustinescu - voce
      Sebastian Buga - chitară
      Cristian Stîlpeanu - chitară
      Sorin Tudor- bass
      Mirel Cristea- tobe
 
 Aparuta în decembrie 1998, False Reality a revenit pe scenă în anul 2011, după o pauză de 8 ani, într-o nouă componenţă. Cu o singură apariţie discografică, LP-ul "Tales of Eternity" (2001), trupa promite un show presărat cu o amplă varietate muzicală, de la riff-uri brutale la pasaje lente şi armonioase, o punte de trecere către alte dimensiuni spirituale, către alte realităţi.
   False Reality (melodic death metal) (Brașov)
       Ioan - voce
       Luci - chitară, voce
       Silviu - chitară
       Radu - bass
       Codruț - tobe
       Vlad - keyboards
 
  Fjord este o trupa nouă, dar cu un potențial impresionant. Nucleul trupei a fost creat in octombrie 2011, iar în august 2012 trupa a realizat primul său demo, numit "Once Forsaken". Materialul cuprinde trei piese cu o intensă încărcătura emoționala, prin îmbinarea elementelor de melodic post rock cu cele de black metal, caracteristici care vor fi exprimate cu aceeași intensitate live cu ocazia concertului din Ageless Club.
    Fjord (post rock/melodic metal) (București)
       Andrei Dinicu - voce
       Vlad Flavian Ionita - chitara solo;
       Alin Nechita - chitara ritmica;
       Adrian Petrica - bass;
       Ionut Ianos - tobe;
       Cristian Lazar - Keyboards