< O bere AC/DC de la AC/DC
02.03.2013

“Kata Ton Daimona Eaytoy”, Martisor de la ROTTING CHRIST


Rotting Christ - Kata Ton Daimona Eaytoy

 Veteranii black metal-ului grecesc, ROTTING CHRIST, lanseaza de Martisor noul disc de studio "Kata Ton Daimona Eaytoy" sau "Do What Thou Wilt", un Martisor cu snurulet ... negru, propriu culorii genului muzical. Albumul este un real cadou pentru fanele (cate or fi) si fanii grupului, un album cu 10 piese plus una bonus care tin ascultatorul "in priza" la maxim (echivalent cu 380 V). Fata de predecesorul, "Aelo", noul material discografic suna diferit, suna profund avand o orchestratie ampla, pigmentata cu riff-uri potrivite in locuri potrivite. Partea vocala este la fel de bine realizata, in sensul ca pentru fiecare piesa avem parti vocale care iti reveleaza in urechi dimensiunile, aproape apocaliptice, a tot ce-ti poti imagina atunci cand citesti titlul respectivei piese. Intr-un cuvant, un album excelent, un album surpriza, un album care va fi foarte greu de "doborat" anul acesta de trupele de gen. Inainte de a va da si "datele tehnice" ale discului celor de la Rotting Christ, nu trebuie uitat excelentul cover al piesei Mariei Tanase, "Cine iubeste si lasa", o interpretare nascuta din colaborarea trupei cu duetul (tot din Grecia) SOUZANA VOUGIOUKLI (o voce superba) si ELENI VOUGIOUKLI (pian) iar pentru a intelege ce vrea sa insemne titlul albumului il "las" pe solistul Sakis Tolis sa va explice: "Titlul noului album inseamna "fa ce vrei" in viziunea lui Aleister Crowley, un subiect deja existent in domeniul black metal si a muzicii extreme in general. Demonii, potrivit vremurilor antice, suntem chiar noi. Ideea este ca ne purtam conform dorintei demonului iar acel demon exista in fiecare din noi. Are legatura cu Non Serviam".

 "Kata Ton Daimona Eaytoy" a fost inregistrat in Atena, in studiourile Deva Soundz si a fost produs de Jens Borgen care a mai lucrat cu Paradise Lost, Amon Amarth sau Katatonia. 

     "Kata Ton Daimona Eaytoy" - tracklist:
01. In Yumen - Xibalba
02. P`unchaw Kachun - Tuta Kachun
03. Grandis Spiritus Diavolos
04. Kata Ton Daimona Eaytoy
05. Cine Iubeste Si Lasa
06. Iwa Voodoo
07. Gilgames
08. Rusalka
09. Ahura Mazda Azra Mainiuu
10. 666
11. Welcome To Hell (Bonus Track)

tavi boangiu

P.S. AVERTISMENT! Daca nu sunteti siguri ca Martisorul prezentat mai sus este potrivit destinatarului, atunci oferiti unul clasic, cu snurulet alb - rosu ... iar originalitatea pastrati-o pentru altcineva sau pentru urmatorul an(i).