< 5 noi trupe confirmate la GHOST GATHERING Festival 2013
09.03.2013

JUDAS PRIEST va lansa un album si un DVD pana la sfarsitul anului


Judas Priest

 Anuntat inca din 2011, viitorul disc de studio al trupei JUDAS PRIEST se va mai lasa inca asteptat, pana spre sfarsitul anului, conform spuselor lui Rob Halford intr-un interviu recent. In plus, pe langa noul album, Halford a mai spus ca tot in acest an ne asteapta si un nou DVD si Blu - Ray din partea grupului britanic. Materialul video se numeste "Epitaph" si precum banuiti deja, vom putea revedea unul din concertele turneului Epitaph desfasurat in 2011, un concert din cadrul acestuia ajungand si in Romania in 2011 la Festivalul Rock The City. Concertul filmat a avut loc in 2012, 26 mai, in legendara sala Hammersmith Apollo din Londra, fiind ultimul eveniment al turneului amintit.

 Despre viitorul disc de studio Halford a spus ca va fi unul "rau", foarte heavy, multe riff-uri noi, ceva intre "British Steel", "Painkiller" si "Screaming For Vengeance".

 Dupa anunturile noilor albume ale celor de la Black Sabbath, Deep Purple, Dream Theatre, aceasta veste de la Rob Halford nu face decat sa creasca "cota" acestui an in materie de lansari de discuri noi.