< Festival - concurs FEMINA STAR - Inscrierile continua
27.11.2013

JON DETTE se alatura trupei ICED EARTH


Concert ICED EARTH la Bucuresti

JON DETTE, unul dintre cei mai importanti tobosari metal contemporani, cunoscut pentru munca sa alaturi de nume mari ale scenei internationale ca Slayer, Testament si Anthrax, la a caror faima a contribuit din plin si genialul muzician, se alatura trupei ICED EARTH!

 Dette il inlocuieste pe Raphael Saini, care a fost session - member pe perioada inregistrarilor noului disc, "Plagues Of Babylon" si baterist principal in cadrul turneului de vara al Iced Earth. Prezenta lui Jon Dette in Romania este in sine un eveniment de exceptie care nu trebuie ratat de nici un metalist care se respecta!
 Astfel, formula in care Iced Earth va canta la Bucuresti este urmatoarea:

Jon Schaffer - chitara
Troy Seele - chitara
Stu Block - voce
Luke Appleton - bas
Jon Dette - tobe

 Iced Earth si-a luat ramas bun de la tobosarul Brent Smedley deoarece acesta dorea sa petreaca mai mult timp cu familia sa.
  Reamintim ca ICED EARTH se intoarce in Romania in 28 ianuarie 2014, pentru un nou show ce va avea loc la The Silver Church Club din Bucuresti. In deschidere vor evolua alte doua formatii: Warbringer (Thrash Metal - SUA) si Elm Street (Heavy Metal - Australia), evenimentul fiind organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan).

  Biletele la concertul Iced Earth se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), la urmatoarele preturi:

  65 lei - primele 100 de bucati ( concurs pentru 3 CD-uri Iced Earth) - Sold Out!
  OFERTA: 50 lei - DOAR PE 29 NOIEMBRIE cu ocazia BLACK FRIDAY, intre orele 10 - 21.
  75 lei - urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 27.01.2014
  85 lei - biletele achizitionate in ziua concertului 28.01.2014

 Pana la concertul Iced Earth, ascultati mai jos "Plagues Of Babylon", piesa ce da titlul noului album al americanilor.