< KARMA TO BURN concerte la Cluj Napoca si Timisoara
17.01.2013

Concert JOE SATRIANI la Bucuresti - Sala Palatului


Concert JOE SATRIANI la Bucuresti - Sala Palatului

JOE SATRIANI - concert in premiera in Romania!

 Joe Satriani ajunge (in sfarsit!) in Romania pe 20 mai 2013 cu un concert la Bucuresti la Sala Palatului. Concertul face parte din noul turneu european al marelui chitarist american, turneu ce mai trece prin Belgrad si Viena dar pentru prima data in Romania. Despre Satriani, pe scurt, putem spune ca are peste 10 milioane de albume vandute, 14 nominalizari la premiile Grammy si numeroase alte premii. La inceputul indelungatei sale cariere, destinul lui Joe Satriani parea mai degraba de profesor si mentor decat de interpret. I-a avut elevi pe unii dintre cei mai importanti chitaristi ai decadelor ‘80 si ‘90: Steve Vai, Kirk Hammett (Metallica), David Bryson (Counting Crows). Toti acesti muzicieni spun ca “Satch” le-a fost de nenumarate ori sursa de inspiratie, iar fanii lor pot auzi influenta incredibilei expertize tehnice a lui Joe in interpretarea elevilor sai. De la lansarea "Surfing with the Alien", albumul care practic l-a lansat, lucrurile s-au schimbat si Satriani a fost votat continuu drept cel mai bun chitarist de catre cititorii celor mai prestigioase reviste muzicale din lume.
   Pe 20 mai, accesul la Sala Palatului va fi permis incepand cu ora 19.00, iar concertul va incepe la ora 20.00. Biletele intra in vanzare incepand de luni, 21 ianuarie, ora 10.00 si sunt disponibile la preturile de 250 lei, 200 lei, 160 lei, 130 lei si 100 de lei, in functie de distanta fata de scena.
 Pre-sale: pana pe 27 ianuarie inclusiv, cumparatorii au 10% discount la toate categoriile de bilet. Tichetele se pot cumpara online pe eventim.ro,
  Evenimentul este organizat de Events.