< Concert THERION la ARTmania Festival 2014
03.03.2014

JAXX ROCK BATTLE - 2 zile pana la startul concursului


Concurs Jaxx Battle Rock - Cluj 2014

  Jaxx Rock Battle și-a ales concurenții și dă start competiției pe 5 Martie 2014 în Jaxx Garajul cu Rock (Str. Emil Isac nr. 25, Cluj Napoca). Începând cu 5 martie și până in 2 aprilie, clujenii vor putea să-și susțină favoriții și să îi ajute să intre în finală pentru marele premiu de 1000 de Euro dar și pentru premiile speciale. Marea finală se va desfășura in data de 9 Aprilie 2014.

 In acest an, Jaxx Rock Battle va oferi pe lângă marele premiu de 1000 de Euro și 4 premii speciale după cum urmează: 3 cursuri de 1 lună la Art’s Cool, 1 curs de 1 lună la Rock Academy, 1 piesă înregistrată la Big Time Production și servicii de PR și mediatizare a trupei câștigătoare pe parcursul anului 2014 oferite de Clujul Cultural.
  În ceea ce privește jurizarea, anul acesta concurenții vor beneficia de sprijin și feedback din partea unor personalități remarcante în domeniul muzical printre care se numără: Costi Cămărășan (fondatorul trupei Compact și cel care a contribuit la formarea Rock Academy), Aminda (cîntăreața clujeană care s-a remarcat prin colaborări cu Marius Moga, cu fostul chitarist al lui Ike Turner dar și drept membră a trupei Hazard și datorită participării la Vocea României), Patriciu Pop (din partea Big Time Production, pianist, producător muzical, vocalist, orchestrator în palmaresul căruia se numără peste 60 de albume și o activitate în peste 5 țări printre care USA, Marea Britanie sau Germania), și Andrei Kuki Balogh (inginer de sunet, organizator de concerte în New York dar și producător în diferite țări, inclusiv Iowa).
  Aflat la cea de a doua ediție, Jaxx Rock Battle invită de această dată trupele să își demonstreze talentul muzical pe melodii acustice și își continuă inițiativa lansată în 2013 de a promova și de a ajuta la consolidarea comunității rock clujene în peisajul muzical național. Acest eveniment anual încearcă de fapt să realizeze o legătură între trupele participante și public prin creșterea și implicarea lor în diferite evenimente care crează continuitate. De asemenea, Jaxx Rock Battle încearcă prin această provocare să implice atât trupele cât și publicul astfel punctajul fiecărei trupe va fi calculat în felul următor: 40% votul juriului, 40% votul publicului și 20% vot online.
  Așadar, pe 5 Martie 2014, incepand cu ora 20:30, dăm startul la rock alături de Jaxx Garajul cu Rock la evenimentul Jaxx Rock Battle. Trupele si zilele in care acestea vor intra in lupta sunt urmatoarele:

  5 Martie: Green Tree, Sky Swallows Challenger, Natif
12 Martie: Times of Need, Rattlejack, Trupa de Acoperire
19 Martie: David & The Six Martini Band, Rares Project, Nota
26 Martie: Bagossy Brothers Company, Hiatus M, Anysound, STAS
  2 Aprilie: The Glass Fish, Funkorporation, Mihail Sandu Acustic Project, Seven
  9 Aprilie: MAREA FINALA

Mult succes trupelor participante!