< IRON MAIDEN se apropie de Romania
11.12.2012

HOLOGRAF isi inceteaza activitatea pentru viitoarea perioada


Holograf

 Managementul trupei Holograf a anuntat ca activitatea formatiei va fi intrerupta pentru o perioada de timp. Iata si comunicatul:

"Dragi prieteni, trupa HOLOGRAF a decis sa suspende atat spectacolele din 25 si 26 februarie 2013 de la Sala Palatului cat si activitatea concertistica pana cand vocea a lui Dan va reveni in totalitate la normal. Multumim tuturor fanilor nostri pentru suportul moral, pentru mesajele de incurajare si dovezile de prietenie si ii asiguram ca am luat aceasta decizie cu gandul de a nu-i dezamagi. Vrem sa urcam din nou pe scena doar atunci cand vom fi siguri ca spectacolul nostru va fi la fel de dinamic si de expresiv ca intotdeauna. Vor fi cateva luni de asteptare, perioada pe care dorim sa o folosim pentru pregatirea unor noi proiecte muzicale. Speram toti ca aceasta pauza sa fie cat mai scurta si sa ne revedem sanatosi anul viitor, pe care vi-l dorim si voua cat mai bun.
 Cei care doresc  sa isi recupereze banii sunt rugati sa se prezinte pana la data de 31 ianuarie 2013 cu biletul la agentia de la care a fost achizitionat.
Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul Oficiilor Postale semnalizate Bilete.ro, pentru recuperarea contravalorii biletelor sunt rugate sa contacteze Bilete.ro la 021.311.93.23 sau la e-mail office@bilete.ro. In Oficiile Postale semnalizate Bilete.ro nu se efectueaza retururi de contravaloare a biletelor".

 
Sursa: Comunicat Holograf Management