< Primele concerte VAMA in 2013
04.02.2013

Germanii de la HERETOIR confirma prezenta la DBE 5


HERETOIR la DBE 5 Festival 2013

 HERETOIR, trupa formata in 2006 in Augsburg, Germania, participarea in data de 17 august 2013 la Festivalul Dark Bombastic Evening 5 intregind lineup-ul "Evening Metal Night", anunta DonisArt, organizatorul evenimentului.

 HERETOIR, prin liderul si fondatorul grupului, Eklatanz, se autodefineste ca o formatie din zona post - black metal-ului iar despre Eklatanz, trecand in revista componenta, putem spune ca este aproape un "One Man Show", acesta evoluand la toate instrumentele, inclusiv voce, pana in 2010 cand i s-a alaturat si Nathanael la chitara bass. Germanii au debutat interpretand piese in varianta acustica dupa care au trecut la elementele agresive ale black metal-ului combinate cu cele ale reveriei si melancoliei din zona post rock-ului, aceste ultime elemente primand, dupa parerea mea, in muzica lor. Primul disc de studio, avand acelasi nume cu al trupei, a aparut in urma cu 2 ani iar urmatorul este planificat pentru acest an.

 Despre Heretoir mai trebuie spus ca in martie 2013 va debuta in turnee, primul concert fiind pe data de 01 martie 2013 cand va imparti scena clubului Vortex din Siegen (Germania) cu trupele AGRYPNIE si DER WEG EINER FREIHEIT.

     HERETOIR - componenta:
Eklatanz - voce, tobe, chitari
Nathanael - bass
M. - chitara (in aparitiile live)
Belial - tobe (in aparitiile live)

tavi boangiu