< Concert MERCENARY si OMNIUM GATHERUM la Bucuresti
20.06.2013

Festivalul GHOST GATHERING se muta la Bucuresti


Ghost Gathering Chapter II Festival - Bucuresti 2013

Organizatorii GHOST GATHERING Festival au decis mutarea locatiei evenimentului de la Rasnov la Bucuresti!

 Pentru cei care se pregateau sa ia drumul muntelui, la Rasnov, pentru a participa la Festivalul Ghost Gathering Chapter II ii informam ca noua locatie a acestuia este BUCURESTI - Parcul Herastrau - Gradina Japoneza. Motivul: problema transportului pentru cei care doreau sa ajunga la Rasnov, o problema cronica pentru Romania.

  Pastrand in acelasi timp specificul de "arta in natura", noua locatie a evenimentului este frumoasa Gradina Japoneza, din parcul Herastrau din Capitala. Festivalul se va desfasura tot in datele anuntate pana acum, vineri 12 si sambata 13 iulie, iar abonamentele si biletele vandute in prealabil sunt in continuare valabile pentru accesul in noua locatie.
  Cei care doresc sa recupereze contravaloarea biletelor cumparate o pot face apeland la punctele de vanzare de unde au achizitionat tichetul, incepand cu data de 1 iulie 2013.

 Organizatorii anunta cu regret ca trupele Soen si Irfan nu vor mai face parte din lineup-ul festivalului, din motive obiective. Ambele concerte urmeaza sa fie reprogramate pentru toamna lui 2013, la o data ce va fi anuntata ulterior. Headliner-ul surpriza pentru ziua de vineri, 12 iulie, va fi anuntat la inceputul saptamanii viitoare. Pana atunci, aveti mai jos lineup-ul "la zi" al festivalului.

      Festival Ghost Gathering 2013 - Lineup:
Chaostar (GR)
Kayno Yesno Slonce (BG)
Universe217 (GR)
Larrnakh (HU)
Eye of Solitude
The Thirteenth Sun (RO)
Environments (RO)
FusionCore (RO)
Kistvaen (RO)
Hteththemeth (RO)
C.O.D. (RO)

Pe langa concertele trupelor mentionate mai sus, Ghost Gathering va fi si gazda unei piese de teatru si anume, "TABLOUL" lui Eugen Ionescu in regia lui Alexandru Robert Nagy

  Biletele la festivalul Ghost Gathering sunt in vanzare in reteaua eventim si pot fi achizitionate online si de pe Rock4U/bilete

  Evenimentul este organizat de Centrul International Antidrog si al Drepturilor Omului (CIADO), sub egida programului "Arta Contra Drog" si Cavalleria Events.
  Centrul International Antidrog si al Drepturilor Omului, format din 14 organizatii europene (CIADO), s-a alaturat echipei de organizare a festivalului, din dorinta de a arata ca arta – fie ea muzica, teatru, pictura, etc - este cea mai buna modalitate de a sprijini principiile CIADO.
Programul "Arta Contra Drog" a debutat pe fondul unei cresteri ingrijoratoare a consumului de droguri in Romania, avand consecinte in cele mai nedorite forme - spitalizari, boli adiacente etc. Asociatia CIADO isi propune sa faca mai mult decat sa traga un semnal de alarma, isi doreste sa ofere alternative viabile pentru tanara generatie, aflata in procesul de transformare specific varstei, la vremea intrebarilor. "Arta Contra Drog" este un proiect care aduce excelenta in forma artistica in fata tinerei generatii, de aceasta data cu ajutorul festivalului Ghost Gathering Chapter II - The Call For Spirits.