< PHOENIX revine la Timisoara cu SymPhoenix
27.11.2013

Festival - concurs FEMINA STAR - Inscrierile continua


Festival - concurs FEMINA STAR - Editia 1 - Arenele Romane - Bucuresti

  Mai sunt cateva zile pentru inscrierea la Festivalul “Femina Star”, eveniment care se va desfasura in data de 6 decembrie 2013 la Arenele Romane ( sala acoperita si incalzita) incepand cu ora 16.30. Toate artistele ( formatii mixte, grupuri mixte, soliste) sunt asteptate sa se inscrie in concurs.

  Festivalul va aduce pe scena formatii noi avand componenta exclusiv sau in mare parte feminina, dar si soliste sau grupuri vocale.  Exista un mare interes in randul publicului pentru acest fel de spectacole, iar faptul ca se vor afla intr-o competitie directa si deschisa va mari emotia artistelor si a publicului. Vor fi acceptate in concurs un numar aproximativ egal de formatii, soliste si grupuri vocale feminine.
  Cele trei categorii vor fi premiate cu medalii ( aur, argint si bronz ).
Jurizarea va fi facuta de catre un juriu de specialitate si nota va fi alcatuita din  50% decizia juriului si 50% decizia publicului prezent in sala. Publicul va primi la intrarea in sala formulare pentru a-si exprima optiunile la cele trei categorii.

  Inscrierile la Festivalul - concurs FEMINA STAR - Editia 1 se pot face pana la data de 1 decembrie 2013, ora 20. Contact : tel. mobil 0730.358.358 ; tel. fix 021.335.34.81 si e-mail: secretariat(at)sfx.ro 

 Producatori: Primaria Sectorului 4 impreuna cu Centrul Cultural pentru UNESCO Nicolae Balcescu.